Nu Mai Functioneaza Faza Scurta..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu Mai Functioneaza Faza Scurta..

Buna.
    Sunt nou pe aici.. Dar am o problema cu Domnul Logan.

Nu mai functioneaza faza scurta. S-a oprit dintr-o data atat pe stanga cat si pe dreapta. Becurile sunt bune si sigurantele deasemenea. Aveti idee ce ar putea fi ? (Logan Laureate 1,6l - 20.100 Km)

PS: Pe un drum Sibiu - Suceava s-a rupt cablul de acceleratie.. La 20.000 Km!

Multumesc de ajutor!

I-a schema instalatiei din manualul de service si ia-o din aproape in aproape cu alimentarea.

Comment

Poate sunt ceva probleme de la maneta masini(so fi stricat ceva pe acolo,daca zici ca becurile sunt ok),sau poate sa ars vre-o siguranta,uitete si la ele,ar mai fi ceva daca masina mai e in garantie, ar trebui sa mergi sa le faci o vizita celor din service,sa vezi ce are,si daca e sa fie ceva stricat,cu siguranta o sa se inlocuiasca pe garantie!
      Last edited by wizard24; 5 August 2008, 18:45.
      sigpic

Comment

Faza lunga si pozitiile merg?
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Mergi cu ea la service. E cel mai sigur. Ca sa nu faci vreun scurt.
          ABS Plus Preferance 1.4 MPi

Comment

Faza lunga si pozitia functioneaza. Sigurantele sunt toae bune.. Din pacate masina tocmai a iesit din garantie. Si cei de la Emilian Service Sibiu nu sunt oameni.

Comment

Atunci, ce sa mai, daca nu vrei sa verifici tu intreba-i pe loganistii din Sibiu(eventul la intalnirile LoganClub) de un electrician auto serios si meserias care sa-ti rezolve problema, este imposibil ca vreunul dintre ei sa nu cunoasca un electrician.

Comment

Am descoperit ca este defect blocul de lumini.. As vrea sa cumpar unul nou si am vazut ca pe net se vand se dau cu un pret de aprox. 100 RON. Are cineva de vanzare ? Modelul cu proiectoare.

Comment

Si eu am patit odata ceva asemanator. Am verificat toate sigurantele si dupa ce am vazut ca sunt bune ma gandeam ca s-a dus blocul de lumini. Din fericire am constatat ca ambele becuri s-au ars pe faza scurta, in acelasi timp.
                  It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

Verifica si becurile sa nu fie arse.

Comment

Salutare!
                      Si Eu Ma Lovesc De Aceeasi Problema: Faza Scurta Nu Functioneaza, Pozitiile Si Faza Lunga - Da. Am Verificat Atat Sigurantele Cat Si Becurile Si Sunt Toate Ok. Inca Nu Am Ajuns La Un Electrician, Dar Banuiesc Ca Tot Despre Blocul De Lumini Este Vorba.

Apropos, Cunoste Cineva Un Electrician Bun In Iasi?
                      Last edited by darksid3; 22 October 2008, 13:55. Reason: post consecutiv

Comment

Ai incercat cu alte becuri?Tot la fel se comporta?
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

@DPDANCH: Sigur blocul de lumini e de vina, scoate-l si uita-te la el sa vezi ce e stricat daca nu mai ai garantie.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Andrei e greu de reparat un bloc de lumini de Logan? La Dacie se repara destul de usor(taica-meu repara de-alea).
                            Off-topic si eu am patit o data la o dacie sa fie arse amandoua becurile pe faza scurta in acelasi timp . Si nu nu aveam nici o problema la instalatia electrica pur si simplu s-au hotarat amandoua sa ma paraseasca definitiv .
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                              Ai incercat cu alte becuri?Tot la fel se comporta?
                              de ce sa piarda vreamea incercand cu alte becuri daca cele existente is ok??
                              I HAVE A !sigpic
                              fara linkuri externe in semnatura

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google