Probleme Lupe G3 Bixenon

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Lupe G3 Bixenon

Salut , in urma cu 2 ani aproximativ am achizitionat de la colegul Cassilo un set de lupe G3 , de 2 sapt incoa au inceput bubele , ba mi se stingea becu din dreapta , ba la blitzuri imi ramanea lunga blocata. Am desfacut pe acolo sa vad ce poate fi iar cand am scos controllerul am ramas blocat 3 pini de la mufa erau topiti.
    Acum vine partea urata , am zis sa schimb cablajele cu ale unui prieten nestiind ca sunt mai multe tipuri si am reusit sa transform controllerul intr-o fumigena.
    Exista vreo solutie sa fac cablajele + controllerele de H4 sau alte tipuri de lupe sa functioneze pe G3? Am tot cautat si intrebat si nu gasesc niciunde :| Atasez o poza cu specificatiile controllerului meu.
    Attached Files
    Golan Ambition 1.5 Dci 70 de cai

Vorbeste cu cassilo.
    MY CLA

Comment

Am vorbit cu el si mi-a spus sa caut cablaje si controller de G3 , fara succes din pacate , ar mai fi cateva pe okazii dar nu pot lua contact cu ei..

Comment

Ai PM cu link.
        MY CLA

Comment

sau vb cu serban_pc de pe forum
          sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Astept un raspuns de la el , sper sa ma ajute cumva

Comment

omu este foarte ok

si eu am avut probleme cu lupele G3 acum un an(le am de aprox 3 ani pe masina) si era de la praf la mine....ramanea faza lunga blocata si trebuia sa dau de mai multe ori pana trecea pe faza scurta dar din cand in cand nu totdeauna

atunci mi-a dat 3 variante:
              -praf
              -becuri pe duca
              -magnetii din lupe

am incercat prima varianta cau suflatul prafului si nu mi-a mai facut probleme

sper sa rezolvi repede problema
              sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

La el ii trebuie alt chit de instalatie,ala original a luat foc

Comment

ce legatura au becurile cu faza lunga?
                  laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Am si eu lupe g3 de vreo 3 ani .....raman si la mine blocate pe faza lunga ,mi se inchide lumina vreo 2 secunde cand schimb faza.......cateodata merge bine......Imi bruiaza statia cb....am sa revin la farurile de fabrica ...poate stie cineva vreo schema sa inlocuiasca acel modul......

Comment

Probabil din cauza blocului de lumini iti ramane pe lunga si se stinge cand schimbi fazele...
                      MY CLA

Comment

Cu becuri h4 merge bine.......

Comment

Si eu am avut problema asta si am curatat blocul de lumini iar acum merge ok, fara lag...
                          Ar mai putea sa fie si controlerul de faze, dar se gaseste la pret bun cu toate celelalte cabluri...
                          In legatura cu bruiajul eu nu am avut probleme pana acum.
                          MY CLA

Comment

@adrian22: ai vreo rezistenta sau un releu bagat in mufa de la celalalt far? daca da, vezi sa nu se fi ars. cam din cauza asta ramane lunga cuplata, asta daca ramane si in bord ledul aprind de la lunga.

Comment

Unde gasesc controler ul ăla.........😁

Eu mai folosesc o statie portabilă alan 42 si dacă aprind luminile nu aud si nu transmit nimic,probat,precizez ca staţia o folosesc portabilă cu antena mică si cu acumulator .
                              Last edited by adrian22; 17 August 2014, 12:50. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google