Date Confidentiale OTS Listate Din Calculatorul Service

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Date Confidentiale OTS Listate Din Calculatorul Service

Am o intrebare..
    A vazut cineva vreo foaie listata din calculatorul service-ului Renault Dacia?
    Am vazut eu una...Sa povestesc

Dupa ceva probleme garantia extinsa (s-au rezolvat) service-ul a devenit neglijent si a lasat privirilor mele o foaie listata din calculator pe care am analizat-o discret.....

Era foaia respectiva care iese din calculator de la service cand baga seria masinii...Contine 3 rubrici de sus in jos:
    1 informatii despre ce se cauta prin tara si se gasesc la masina respectiva(am vazut "cautam bord logan.....Etc)
    2 informatii despre operatiunile ce trebuie sa se faca neaparat ( am vazut ceruire obligatorie usi si pragare) cea ce mi s-a si facut in service
    3 SI AICI E NELAMURIREA (nu am apucat sa citesc bine ) dar am vazut si cred ca este vorba de defecte ce pot aparea la lotul respectiv.
    De ce cred asta? acolo scria de curea distributie ,pinion si semering (problemele astea le-am avut deja) plus demaror ,alternator si ince ceva ce nu am apucat sa citesc deoarece tipul a vazut ca am atentia indreptata spre foaia respectiva si a luat-o spunand ca sunt informatii confidentiale............

Sa ma astept sa se strice si alternatorul ,alternatorul etc? Stie cineva ce informatii se gasesc in zona respectiva?
Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google