...nup le am aruncat..:d din motiv ca erau prea late decat cele originale d pe masina... chiar sa fie tablitzele cauza.. sh de ce sa mi pocane doar p dreapta ...
Zgomot Roata Dreapta Fata
Collapse
X
-
in general pe dreapta se duc mai repede toate chestiile mecanice,bucse,pivoti,plantara,capete de bara si bieleta capat bara,ca si aceasta placuta otelita,in momentul cand dai in groapa(sant,denivelare),franezi,pe dreapta daca iei respectiva groapa presiunea e alta ca pe stanga si de aici si defectele mai mereu pe dreaptasigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Bataie pe fata la orice mica denivelare
SALUT
AM SI EU O PROBLEMA:la orice mica denivelare intalnita(sau mai multe mici denivelari)pe sosea am niste batai pe fata (se aud infundat)si nu pot sa imi dau seama de unde vin pt.ca se aud la ambele roti!!Daca stie cineva ce poate sa fie ii multumesc anticipat.
Comment
-
Originally posted by LUCIAN670 View PostSALUT
AM SI EU O PROBLEMA:la orice mica denivelare intalnita(sau mai multe mici denivelari)pe sosea am niste batai pe fata (se aud infundat)si nu pot sa imi dau seama de unde vin pt.ca se aud la ambele roti!!Daca stie cineva ce poate sa fie ii multumesc anticipat.sigpic
Comment
-
Originally posted by B 74 NYT View Postin general pe dreapta se duc mai repede toate chestiile mecanice,bucse,pivoti,plantara,capete de bara si bieleta capat bara,ca si aceasta placuta otelita,in momentul cand dai in groapa(sant,denivelare),franezi,pe dreapta daca iei respectiva groapa presiunea e alta ca pe stanga si de aici si defectele mai mereu pe dreaptao sa dau roata jos sh etrierul sa ajung la tablitza aia sh o scot s o mai indoi putin sa vad ce efect are..
Comment
-
Originally posted by marius.gss View Postsa nteleg ca tablitza ar fy problema... ca ma duc s o caut in tomberon...o sa dau roata jos sh etrierul sa ajung la tablitza aia sh o scot s o mai indoi putin sa vad ce efect are..
astept detalii cu ce ai rezolvatsigpic
Comment
-
Salut!!!Ma baieti treaba asta cu troncanitul cand sunt rotiile virate la maxim ma omoara.Prima data l-am auzit cand am virat stanga maxim si am dat cu spatele,acum se aude si cand am dreapta maxim,precizez numai la mers cu spatele.Apropo d ce spuneau baieti pe forum in legatura cu servisul acum 2 zile am scos-o din service si mi-au spun ca nu stiu de unde se aude ca masina e in regula,acum nu mai stiu nici eu ce sa cred,poate ma lamuriti voi
Comment
-
stai linistit ca nu e chiar asa de grav,ca sa patesti cine stie ce ar trebui sa iti sara bascula din sasiu,si planetera daca se rupe nu are ce sa se intample,ai sa ramai pe loc pina va veni cineva sa te tracteze,sincer m-as bucura daca ai fi din bucuresti sa te iau o tura sa aud si eu ce troncane...in rest drumuri bunesigpic
Comment
-
scuze daca sunt off topic, dar sunt nou si am nevoie de ajutor.
la mine zgomotul se aude pe fata stanga,dar numai dupa ce rulez cu spatele si pun frana.am verificat toate suruburile ce se puteau strange si nimic slabit.
la franare ,in timp ce rulez cu fata , la aceeasi forta de franare zgomotul este inexistent.
ajutoor ca sunt disperat de zgomotul asta.
scuze daca sunt off topic, dar sunt nou si am nevoie de ajutor.
la mine zgomotul se aude pe fata stanga,dar numai dupa ce rulez cu spatele si pun frana.am verificat toate suruburile ce se puteau strange si nimic slabit.
la franare ,in timp ce rulez cu fata , la aceeasi forta de franare zgomotul este inexistent.
ajutoor ca sunt disperat de zgomotul asta.
Comment
Comment