O sa ma duc eu cat de curand cu masina la dacia sa vad sigur ce are eu zic ca este de la benzina (i-am dat ieri putin cox sa vad cat fuge si de atunci nu s-a mai aprins)este inca in garantie cred ca o sa o repare (proprietarului de acum i-au zis ca nu o schimba ca o sa faca la fel ca nu stiu ce sonda este si este pusa pe langa toba)
Check Motor
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ori sonda lambda, ori catalizatorul, ori fisura in galerie inainte de sonda lambda.
pt inceput, schimba benzina si daca defectul persista, explica-le la aia de la service care pot fi cauzele, daca ei nu-s in stare sau nu vor sa le remedieze.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Am un prieten cu un C4, tot asa a avut probleme cu martorul ala ca tot se aprindea, a fost si in service de 2 ori, or curatat aia sonda si ceva filtre sau ce naiba pe acolo, nu a mai facut,dar dupa 2-3 iara sa aprins!
Acuma mi-a spus(am si vazut)nu se mai aprinde,cica ar fi schimbat locul de unde alimenta!(probabil de la benzol),dar referitor la tine,nu ar strica sa mergi si in service cu ea(sau sa mearga ala,si tu impreuna cu el)sa vada si "expertii" ce probleme sa-r putea sa aiba,daca e sa fie(bine ar fi sa nu aiba)sigpic
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postpai si de ce nu o schimba?Astia din serviceuri is niste jeguri de oameni,mergeti pe capul lor sa schimbe orice nu mai este in regula la masina.Asa au facut si cu mine cand m-am dus ca aveam probleme la cutie,nu intra 3a ,am mers o sapt asa cu ea,dupa o sapt si-a revenit,am mers in service au facut poze,m-au trimis acasa ca cica niste reglaje nu au fost bune...Acu nu mai am nici garantie,si iar am probleme la cutie,aceleasi.Daca se aprinde becu...Sa schimbe fratele meu motorul pana nu se mai aprinde...Cum sa mergi asa cu becul aprins...Ca se incalzeste sonda,ce faci,pe caldura nu mai iesi cu ea?Sau opresti pe dreapta sa raceasca?
Comment
-
Si eu am patit asa ceva si mi-au zis ca este catalizatorul. Dar am bagat benzina buna si ceva aditivi pentru benzina (de doua ori) i-am dat putina talpa la drum lung si nu am mai avut probleme. Mie imi apareau si scurte momente de sugrumare a turatiei cand eram in acceleratie (asa mai pateam la veche dacie pe carburator cand era mizerie in benzina).It's nice to be important but it's more important to be nice!
Comment
-
Uitati pozesigpic
Comment
Comment