Check Motor

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Check Motor

Vreau sa iau un prestige 1.6 16 v dar are aprins check motorul a mai patit cineva asa ceva imi puteti spune care este rezolvarea?
    Attached Files
    sigpic

Catalizatorul dus,benzina proasta,sonda lambda stricata...
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Cu alte cuvinte, daca pretul e bun, ia-l

Comment

C-am cat mar costa are cineva idee este in garantie masina are 8 luni
        sigpic

Comment

Daca masina e in garantie, de ce nu o face gratis?...Ma refer la actualul proprietar!
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Pai i-au spus de la service ca este nustiu ce sonda care este pusa pe linga toba si cand se incinge se aprinde in bord
            sigpic

Comment

Ei trebuie sa remedieze "problema" din moment ce nu toate fac asa!Trebuie insistat!

Comment

Deci una peste alta o pot lua?
                sigpic

Comment

Depinde cat cere pe masina!Totusi eu zic sa studiezi care e "buba"

Comment

Este predare de leasing (nu se aprinde tot timpul ci doar cand se incinge)
                    sigpic

Comment

Si alte detalii despre masina nu dai, pretul, culoarea, numarul de kilometri etc
                      sigpic
                      Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Gri comet 2000 euro avans plus restu de rate 50 a cate 174 euro fara casco
                        sigpic

Comment

Originally posted by kata dog View Post
                          Este predare de leasing (nu se aprinde tot timpul ci doar cand se incinge)
                          pai si de ce nu o schimba?Astia din serviceuri is niste jeguri de oameni,mergeti pe capul lor sa schimbe orice nu mai este in regula la masina.Asa au facut si cu mine cand m-am dus ca aveam probleme la cutie,nu intra 3a ,am mers o sapt asa cu ea,dupa o sapt si-a revenit,am mers in service au facut poze,m-au trimis acasa ca cica niste reglaje nu au fost bune...Acu nu mai am nici garantie,si iar am probleme la cutie,aceleasi.Daca se aprinde becu...Sa schimbe fratele meu motorul pana nu se mai aprinde...Cum sa mergi asa cu becul aprins...Ca se incalzeste sonda,ce faci,pe caldura nu mai iesi cu ea?Sau opresti pe dreapta sa raceasca?
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

De exemplu ieri a fost aprins nu am mers cu masina 1 ora iar pana acum nu s-a mai aprins (am facut doar drumuri scurte), nu afecteaza mersul masinii
                            sigpic

Comment

Baga alta benzina,sau schimba sonda )

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google