Check Motor

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

O sa ma duc eu cat de curand cu masina la dacia sa vad sigur ce are eu zic ca este de la benzina (i-am dat ieri putin cox sa vad cat fuge si de atunci nu s-a mai aprins)este inca in garantie cred ca o sa o repare (proprietarului de acum i-au zis ca nu o schimba ca o sa faca la fel ca nu stiu ce sonda este si este pusa pe langa toba)
    sigpic

Comment

Ori sonda lambda, ori catalizatorul, ori fisura in galerie inainte de sonda lambda.
      pt inceput, schimba benzina si daca defectul persista, explica-le la aia de la service care pot fi cauzele, daca ei nu-s in stare sau nu vor sa le remedieze.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Ms mult de tot asa am sa fac cum ati zis o sa revin cu detalii
        sigpic

Comment

Am un prieten cu un C4, tot asa a avut probleme cu martorul ala ca tot se aprindea, a fost si in service de 2 ori, or curatat aia sonda si ceva filtre sau ce naiba pe acolo, nu a mai facut,dar dupa 2-3 iara sa aprins!
          Acuma mi-a spus(am si vazut)nu se mai aprinde,cica ar fi schimbat locul de unde alimenta!(probabil de la benzol),dar referitor la tine,nu ar strica sa mergi si in service cu ea(sau sa mearga ala,si tu impreuna cu el)sa vada si "expertii" ce probleme sa-r putea sa aiba,daca e sa fie(bine ar fi sa nu aiba)
          sigpic

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
            pai si de ce nu o schimba?Astia din serviceuri is niste jeguri de oameni,mergeti pe capul lor sa schimbe orice nu mai este in regula la masina.Asa au facut si cu mine cand m-am dus ca aveam probleme la cutie,nu intra 3a ,am mers o sapt asa cu ea,dupa o sapt si-a revenit,am mers in service au facut poze,m-au trimis acasa ca cica niste reglaje nu au fost bune...Acu nu mai am nici garantie,si iar am probleme la cutie,aceleasi.Daca se aprinde becu...Sa schimbe fratele meu motorul pana nu se mai aprinde...Cum sa mergi asa cu becul aprins...Ca se incalzeste sonda,ce faci,pe caldura nu mai iesi cu ea?Sau opresti pe dreapta sa raceasca?
            shimba serviceul daca nu iti convine dar nu jigni pe toti care lucreaza in dacia service

Comment

Si eu am patit asa ceva si mi-au zis ca este catalizatorul. Dar am bagat benzina buna si ceva aditivi pentru benzina (de doua ori) i-am dat putina talpa la drum lung si nu am mai avut probleme. Mie imi apareau si scurte momente de sugrumare a turatiei cand eram in acceleratie (asa mai pateam la veche dacie pe carburator cand era mizerie in benzina).
              It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

Acel bec se aprinde din cauza a forte multi factori si numai pe un tester performant se poate vedea de ce se aprinde fie ca este un defect prezent sau unul memorat

Comment

Am schimbat benzina si am pus si un aditiv si nu se mai aprinde nimic ori cat as alerga masina (sa fi fost doar de la benzina?)
                  sigpic

Comment

Kata dog, să inteleg că l-ai cumparat deja? Dacă da, pune te rog niste poze sa-l vedem si noi.
                    sigpic
                    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Domnilor, inchidem?
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Uitati poze
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

Nu este a mea este acumnatului meu dar cum el nu avea cont am intrebat eu si era mai usor sa zic ca vreau eu sa o cumpar decat sa ma apuc sa scriu ca vrea cumnatul sa ia o masina si bla bla bla
                          sigpic

Comment

OK, multumim de poze.
                            Km fara probleme si benzina in rezevor.

Se inchide.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google