Sa-ti traiasca Loganul si...La mai putine probleme. Ce ai expus aici...Sunt nimicuri( fara suparare)...Sa trebuiasca doar sa citesti de la altii si sa inveti fara sa ia probleme cu masina.....TRAIASCA LOGANU* CA FACE TOT BANU*
Probleme La Viratul Pe Loc
Collapse
X
-
Multumesc mult tuturor,acum m-am linistit.La un moment dat ma deranja ca nimeni nu stia daca e vreun defect sau asa trebuie sa faca,si cei de la dacia stateau in dubii daca e defect sau asa tre sa faca
oricum am incercat la sfatul cuiva sa o turez si atunci sa virez si nu se mai aude nimic
Comment
-
Originally posted by sufleth View PostAm o problema si poate ma ajuta cineva. Detin un logan Laureat 1.4,si problema ar fi urmatoarea:atunci cand virez pe loc vibreaza rotile si se transmite vibratia si in volan, ce ma dispera e ca nu stie nimeni ce are,nici macar cei de la dacia service" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Cum sa nu fie indicata virarea pe loc? Pai si la parcari ce o sa facem, o sa luam masina in brate si o mutam?
Comment
-
Originally posted by andrei View PostCum sa nu fie indicata virarea pe loc? Pai si la parcari ce o sa facem, o sa luam masina in brate si o mutam?mi-e imi face asa cand e in panta masina...Oricum eu mi-am expirmat parerea.
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Nu e indicata virarea pe loc pentru ca se tocesc cauciucurile, atata tot.
Comment
-
A mea are 3 ani face asa din prima zi dar doar daca tin apasata frana si virez maxim...Probabil ceva cu presiunea uleului de servo sau cu valva de refulare cum a mai zis cineva la inceutul topicului...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
Comment
-
Si in manualul de utilizare spune clar:
"Nu mentineti directia bracata la maxim, la tampon in timpul stationarii (risc de deteriorare a pompei de asistenta directie)" ...
Pag. 2.10
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostNu e indicata virarea pe loc pentru ca se tocesc cauciucurile, atata tot.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
Comment