Probleme La Viratul Pe Loc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme La Viratul Pe Loc

Am o problema si poate ma ajuta cineva. Detin un logan Laureat 1.4,si problema ar fi urmatoarea:atunci cand virez pe loc vibreaza rotile si se transmite vibratia si in volan, ce ma dispera e ca nu stie nimeni ce are,nici macar cei de la dacia service

Ce cauciucuri ai? Sunt in limitele recomandate de producator?
    Daca da incerca sa nu tii volanul intors la maxim cand virezi ...Adica pana nu intra supapa de refulare de la servo ..O sa-ti dai seama dupa zgomot si o mica vibratie in volan...Daca tot face probleme verifica geometria rotilor la service....

Comment

Asa au toate am trecut si eu prin ce treci tu acum cu cei de la dacia care imi spuneau ca nu are nimic masina ulterior am vazut ca asa fac toate(nu se creaza presiune in pompa de servo accelereaza masina un pic cand iei de volan pe loc si nu o sa mai faca)
      Last edited by vali007; 7 August 2008, 23:22.
      sigpic

Comment

Este vreun mecanic pe acolo ?

O sa incerc,mersi

Ai 10 minute timp sa editezi mesajul
        Last edited by vali007; 7 August 2008, 23:23. Reason: Post consecutiv

Comment

Hmmm....Eu nu am obs ...O sa incerc maine sa vad daca face la fel.........

Comment

Dar nu se poate rezolva in vreun fel ca imi sta pe creier

Comment

Iti zic eu cu siguranta ca nu ai ce sa ii faci eu m-am certat cu ei 3 luni de zile au venit si "expertii" de la pitesti iar eu tot cu masina asa am ramas(aveam 1.6 8v)te obisnuiesti
              sigpic

Comment

Cauciucurile sunt CONTINENTAL si am doar 15000 cu ele
                Merg asa ce sa fac,oricum de obicei evit sa virez maxim pe loc

nu mai posta consecutiv. ai 10 minute activ butonul "edit" sa-ti modifici propriul post.stiu ca esti la inceput, dar incearca sa ne ajuti sa tinem un forum organizat cat de cat. si tot in aceeasi idee, pe viitor evita sa dai "quote" unui post la care raspunzi daca acel post e cumva ultimul. mersi
                Last edited by Seba; 7 August 2008, 22:18.

Comment

Evita sa virezi pe loc si verifica si presiunea din pneuri, sa nu fie mai mica decat trebuie!
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Presiunea e buna
                    am dat si telescoapele jos la un service cu pretentii ca au zis ei ca face de la rulmentii din capul telescopului dar n-avea nici o treaba

Comment

Salut! Incearca sa nu mai iei maxim-maxim, sa zic asa, si, cum s-a spus mai inainte, sa accelerezi un pic!
                      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Asa face si a mea...Eu am dedus ca e de la faptul ca fiind servodirectie foloseste din "puterea" motorului care fiind la relanti(din moment ce virezi pe loc) nu are destula putere, destula presiune, dar daca accelerezi putin cum a scris cineva mai sus se rezolva. A fratelui meu nu face asa. Dar a lui e dintre primele Loganuri(4 ani?). A mea are doar 5 luni...Probabil sunt mai "in graba" facute astea mai noi.

Comment

A mea face la fel...Si are 4 luni...Si chiar cand incercam sa dau cu spatele intr-o parcare a inceput sa vibreze, dar singura data in trafic...Stau la curte, si de fiecare data cand intorc masina imi vibreaza volanul, chiar daca nu il dai la maxim...Si asa face de cand am luat-o...Am vazut dupa vreo 4-5 zile dupa ce am luat-o de la dealer...Dar am zis ca poate nu ajunge asa repede lichidul de la servo si de aia vibreaza...Acuma nu stiu...Credeam ca sunt singurul, dar surpriza
                          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Si eu am un 1.4 mpi , intradevar se simte ob mica vibratie la virarea rotilor pe loc dar nu mi se pare un lucru exagerat .
                            CONCLUZIE: asa face toate nu te mai impacienta.Totul e ok . Doar ai Logan ..Nu?

Comment

Asa ziceam si eu...Ca nu mi-am facut probleme si am lasat-o asa..Dar ma bucur pe undeva ca am dat de acest topic
                              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google