Probleme La Viratul Pe Loc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa-ti traiasca Loganul si...La mai putine probleme. Ce ai expus aici...Sunt nimicuri( fara suparare)...Sa trebuiasca doar sa citesti de la altii si sa inveti fara sa ia probleme cu masina.....TRAIASCA LOGANU* CA FACE TOT BANU*

Comment

Si la mine e la fel....Asa fac toate...Stati linistiti

Comment

Si la mine la fel ditai vibratia daca fac pe loc
        laureate 1.5l, albastru marin

Comment

La toti e la fel,iar acul de la turatie se misca si el putin.

Comment

Acul de turatie se misca doar la benzina, la diesel servo este electronic si se aude un gajait
            laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Face si la diesel(cel puti la al meu)
              sigpic

Comment

Multumesc mult tuturor,acum m-am linistit.La un moment dat ma deranja ca nimeni nu stia daca e vreun defect sau asa trebuie sa faca,si cei de la dacia stateau in dubii daca e defect sau asa tre sa faca

oricum am incercat la sfatul cuiva sa o turez si atunci sa virez si nu se mai aude nimic
                Last edited by Guest; 11 August 2008, 16:46. Reason: post consecutiv

Comment

Originally posted by sufleth View Post
                  Am o problema si poate ma ajuta cineva. Detin un logan Laureat 1.4,si problema ar fi urmatoarea:atunci cand virez pe loc vibreaza rotile si se transmite vibratia si in volan, ce ma dispera e ca nu stie nimeni ce are,nici macar cei de la dacia service
                  frate, nici nu e indicat sa virezi pe loc..Cel putzin din cate stiu eu..Asa mai face si la mine cateodata..Dar nu tare..Eu nu imi fac griji..Mi se pare normal cand se freaca caucioacele de asfalt` ( cand e uscat ma refer ) . Numai bine!
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Cum sa nu fie indicata virarea pe loc? Pai si la parcari ce o sa facem, o sa luam masina in brate si o mutam?
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei View Post
                      Cum sa nu fie indicata virarea pe loc? Pai si la parcari ce o sa facem, o sa luam masina in brate si o mutam?
                      si taikmiu , sofer de 26 de ani, si instructoru` meu care ...Crede`ma ca stie si multi mi-au zis ca nu e indicat...Intr-o parcare daca nu ai ce face,virezi pe loc..Eu nu tzi-am zis ca nu ai voie..Tzi-am zis ca nu e indicat...Da` daca tu zici ca e indicat hai sa frecam rotzile de astfalt toata ziua mi-e imi face asa cand e in panta masina...Oricum eu mi-am expirmat parerea.
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Nu e indicata virarea pe loc pentru ca se tocesc cauciucurile, atata tot.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

A mea are 3 ani face asa din prima zi dar doar daca tin apasata frana si virez maxim...Probabil ceva cu presiunea uleului de servo sau cu valva de refulare cum a mai zis cineva la inceutul topicului
                          ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
                          YO2MKL
                          sigpic

Comment

La virat maxim maxim de pe loc e normal sa vibreze volanul la masinile cu servodirectie cum sunt Loganele benzinare. Este o chestie tehnica. Se "gatuie" fluxul de ulei hidraulic. Nu stiu explicatia tehnica spun si eu ce mi-au spus mai multi mecanici auto.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Si in manualul de utilizare spune clar:

"Nu mentineti directia bracata la maxim, la tampon in timpul stationarii (risc de deteriorare a pompei de asistenta directie)" ...

Pag. 2.10

S.
                              I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Originally posted by andrei View Post
                                Nu e indicata virarea pe loc pentru ca se tocesc cauciucurile, atata tot.
                                In principiu nu e numai atat. Daca masina are putina miscare rotile se misca mult mai usor si mecanismele fac un efort mai mic. Acest lucru se vede cel mai bine la masinile fara servo-directie. Asta nu inseamna ca daca interesele o cer sa nu faci virare pe loc.
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google