Zgomot Decelerare/accelerare

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zgomot Decelerare/accelerare

Buna ziua!

Am un logan pe benzina de 1.6 din 2005. De ceva vreme (adica de vreo doua luni) am observat un zgomot asemanator cu cel pe care il aud la cuplarea/decuplarea climei in momentul in care accelerez/decelerez mai brusc.

Puteti sa-mi spuneti care ar putea fi cauza?

Va multumesc!

bieleta antirasturnare, schimb-o
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Bieleta antirasturnare cum verificam daca este uzata? Doar daca apare acel zgomot? Altfel, mai exista vreo posibilitate, pe o rampa, ceva?

Cam la cati km se schimba? am 81k... si parca se aude si la mine uneori acel zgomot de cuplare la accelerari/decelerari bruste.

Sa-nteleg ca difera cea de benzinar fata de diesel?

Comment

Pe o rampa sau tarat pe sub masina, se verifica cu o surubelnita mai serioasa. Adica ea are in tr-o parte o bucse mare de cauciuc, adica mai bine spus ca o roata de cauciuc cu doua spite (din cate imi amintesc), iar acele spite se crapa, se rup.
        sigpic

Comment

Eu imi amintesc ca am dat undeva la 40 lei pe bieleta.
          Attached Files
          sigpic

Comment

cea de benzinar este mai elastica decat cea de diesel
            la diesel bucsa de cauciuc care absoarbe socul este mai teapana pentru a sustine cuplul mai mare
            pentru acelasi confort (la benzinar ma refer) ar fi bine sa respecti treaba asta altfel risti ca la relanti sa ai vibratii mai puternice in masina, in mers s-ar simti o imbunatatire
            in mare parte ce depaseste 60-70.000 km e cam de schimbat piesa respectiva, nu e nevoie sa se rupa complet
            PS: ce-a postat mihai este de benzinar si nu e nevoie sa se rupa complet aripioarele alea, fisurile ce apar o slabesc de tot si nu mai e in stare sa absoarba socurile cum trebuie
            nu luati bieleta de 40 de lei, cat dai atat face si in 10.000 o schimbi iar; iti recomand febi, swag, ruville, sasic
            asta e foarte buna la un pret bun
            Last edited by 827sam; 10 December 2013, 21:33.
            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

La mine nu s-a rupt, ci s-a inmuiat cauciucul ala, si-a pierdut din rezistenta.
              sigpic

Comment

Aa, si sa-nteleg ca odata ce s-au rupt/inmuiat cauciucurile alea acel bloc de metal in care e prin motorul sau caroseria, la accelerari mai bruste isi face joc in acea arie?

Am gasit bieleta la evali_daniel de origine cu 70ron.

Comment

Din moment ce a fost depistat fondul problemei, inchidem aici.

Totusi, discutiile se pot continua pe topicul dedicat:
                  Miscarea Schimbatorului La Accelerari!
                  Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google