Releu Bujii Incandescente

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Releu Bujii Incandescente

Avand 2 bujii arse, verificare cu fir si cu aparat de masura am obs. o mica problema si acum mica/marea intrebare. E normal ca dupa ce iau contactul, scot cheia din contact, pe firele de la bujii sa am tensiune? chiar si dupa 20-30 min de repaos ? Sunt in jur de 11-12v la toate firele care duc la bujii. Contactul l-am verificat, nu este el problema. Multumesc.

Ia vezi, poti sa aprinzi un bec cu aia 12v?
    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

Am conectat un bec la acei " 11v " si intradevar nu se aprinde, dar totusi acei "11 v" nu cred ca ar trebui sa fie nu ? ca se simte daca nu decuplez seara releul cum dimineata masina o ia mai anemic, bateria e mai "obosita".

Comment

Bai prietene 11 volti sunt si seara si dimineata si la 12 ,daca tu spui ca ai 11 volti ar trebui sa se aprinda becul ala altfel nu cred ca avem ce sa fabulam pe aici ca doar nu suntem la ''povestiri adevarate '' !!!!!!!!!!!!!!

Comment

Mai finuti nu puteai sa-i raspunzi?
          I HAVE A !sigpic
          fara linkuri externe in semnatura

Comment

" Bai " pretene.... Am verificat cu 3 aparate de masura, cat pun contactul becul se aprinde si apar in jur de 13 v dupa becul se stinge si sunt 11v. Cum mama naibii nu se aprinde becul ala sincer nu stiu, am dus-o si la electrician... dar nu am primit niciun raspuns mai " interesant " ca al tau pana acum decat ridicari din umar si cam atat. Am intrebat aici fiind un forum " dedicat " poate este cineva in masura sa mi raspunda la aceasta " anomalie ". Multumesc oricum.

Comment

Ceea ce vedeti este un curent indus. Acesta este transmis cand un conductor cu tensiune este amplasat foarte aproape de celalalt conductor

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google