Probleme Logan 1.5 DCI euro 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai daca bagi motorina de la galeata ce mai vrei

Comment

masina trage tot asa,mizerie nu am vazut in ele,motorina de la pompa si tot 4000km purjez filtru de motorina.bafta
      http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

Eu am pus inainte de pompa un filtru de benzina cu pahar de sticla si cu un magnet in el am trecut de 16000km si inca nu are nici o mizerie in el si nici span,lam pus mai mult ca sa protejez pompa de injectie,si cind vad ceva mizerie sau span inseamna ca filtru de motorina nu este bun,atunci il curat si sccimb filtru de motorina,am avut 2 filtre care mi a stricat injectoarele la 6000km.

Comment

pune o poza sa vada si ochii nostrii ce lucrare ai facut.filtru de motorina obligatoriu original.eu persoanal il sch la 10.000 dar in astia 10.000 il purjez de vreo 2,3 ori.
          ps.ylye ce filtru aveai cand ti ai bulit injectoarele?
          http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

Filtre cumparate din reprezentanta,tot vad unul de vinzare pe forum fara senzor de acela am avut si acum tot de acela am ca de ala cu senzor nu am gasit,o sa pun si o poza, dar trebuie sa caut pe cineva care are cele necesare si se pricepe sa le puna.

Comment

Mai bine puneti un filtru de benzina transparent inainte de filtrul de motorina.
              Va retine apa si eventualele impuritati, protejand filtrul de motorina.
              Marele avantaj e transparenta, il puteti inspecta periodic si vedeti daca e ceva in neregula cu motorina.
              Eu folosesc pe Laguna de cativa ani si isi dovedeste utilitatea. Am patit in iernile trecute sa inghete apa din el, deci isi face treaba. Plus ca filtrul de motorina e curat tot timpul. Al meu e cu cartus, il pot verifica.
              ECUFix
              Please don't visit my homepage!

Comment

Am reusit sa fac poze la filtru de benzina cu pahar de sticla.
                Attached Files

Comment

ai gasit ceva pe magnet? ma gandesc la span

Comment

Nu am gasit nimic,curat cum la m pus,inseamna ca filtru de motorina este bun.

Comment

• Motorul tot asa trage ? Nu e mai puturos cu filtrele suplimentare?

Comment

• Tot asa merge nu este nici o diferenta.

Comment

• ce tip de ulei ai pus ?

Comment

• Originally posted by lineup View Post
                            Am urmatoarea problema si daca e inchipuita sau nu sa-mi spuneti voi ... motorasul meu dci 70cp inca din prima zi (acum are 370 km) intre 1200rpm ... ~1800rpm, cel mai pregnant cam pe la 1450 rpm produce un tacanit ca de tacheti ...eu am pus problema pe rodaj sau poate e un zgomot specific acestui motoras diesel .... cu toate ca peste 1900-2000 nu mai sesizabil acel zgomt ... Cei care au masina inca in rodaj ati sesizat sau nu aceste zgomote???
                            atentie , ai introduse corect codurile la injectoare?..???

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google