Nu Se Aprinde Plafoniera Si Lampa Portbagaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mai exact pe acesta l-ai verificat si nu are tensiune cu usile deschise?
    Attached Files

Comment

Da acela l-am verificat si nu are tensiune nici cu usile deschise nici cu contactul pus

Pana la urma e de la UCH ?
      Last edited by xplood; 3 April 2014, 23:28. Reason: Automerged Doublepost
      http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

Comment

Salut,azi am patit-o si eu casetofonul+plafoniera mergeam cu masina si sa oprit muzica o fi de la uch?
        Last edited by poli; 24 December 2014, 01:28.

Comment

poate cineva sa ma ajute in descrierea circuitului electronic din interiorul uch-ului, care face efectul de fade-off? ce tranzistor/mosfet este? treaba e ca nu-mi dau seama cum munceste, deoarece acel fir alb care se ocupa de fadeoff si aprindere cand se deschide/descuie masina, acel alb devine minus cand se aprinde plafoniera...in rest el este un plus de mai mare frumusetea...

se poate dezactiva cu DDT2000 efectul de fade off? as vrea sa-l dezactivez ca-mi fac un modul care face si fade in(e din cauza luminii interioare de neam prost de aici:http://www.loganclub.ro/forum/lumina...an-t56257.html)
          Last edited by mariannn; 4 June 2015, 12:20.
          Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..

Comment

sal am si eu o problema cu loganul cand opresc contacutul de opreste lumina din interior bricheta si cd de la ce o fi ma azuta cineva am fost la un elecrician si mia zis ca sa stricat contactu electric asa o fi

Comment

ia legatura cu userul dr_p , va explica toata treaba cum funct UCH si lumina la plafoniera......

trimis de pe tableta cu WI-FI
              „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

buna seara ,am problema cu lampa portbagaj
                -nu se aprinde
                -intrerupator portbagaj functioneaza
                -mufa de la prag sofer intra alb cu negru si pleaca portocaliu cu maro
                -la lampa am tot potocaliu cu negru
                -pe firele care vin din uch trebuie sa am 12 v si pe care
                -lampa din plafon functioneaza
                -multumesc cu rugamintea cine a avut problema sa ma ajute cu sfaturi
                MULTUMESC ANTICIPAT
                logan 1.2 dci 2007

Comment

Din ce am citit pe forum, lampa portbagaj este in paralel cu plafoniera, daca funct plafoniera, verifica legaturile, conectorii, cablurile, cu un aparat de masura, poate s-a oxidat soclul la lampa. Bafta!

Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk

Comment

Becul e bun? Verifica-l.direct la baterie ca am intalnit sotuatii cand filamentul parea intreg.
                    Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..

Comment

Întâi verifici becul din portbagaj, eventual faci măsurători.
                      Dacă nu e OK trebuie verificat în mufa R2 pinii 6(+ de la uch) și 18(-de la uch)
                      Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

buna dimineata

buna dimineata
                        -am verificat bec , am schimbat cu cea din torpedou si tot nu functioneaza
                        -am sunat firele din mufa si nu raspund cele pentru difuzoare raspund
                        -nu am curent pe firele care vin din uch
                        -daca scot mufa din uch se pierde vreo setare
                        -pin 6 exista 18 nu toate firele sunt 8
                        -astept sfaturi
                        -multumesc

-sa mai intreb unde gasesc acea mufa sau alt model sa pun acolo nu vreau sa le leg intre ele
                        -multumesc
                        Last edited by adriandu; 8 September 2015, 09:22. Reason: Automerged Doublepost

Comment

nu inteleg nimic, din UCH plecaa 12V spre portbagaj?, ai continuitate la fire de la UCH spre portbagaj? verifica la pinii de la mufa.

Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk

Comment

-nu stiu
                            -continuitatea nu exista din portbagaj pana la mufa r2 daca am masurat coret
                            -am incercat sa sun cele 2 perechi alb-negru care ajung in mufa fata de clel care pleaca din lampa portocaliu-maro si de la intrerupator negru-alb
                            -poate nu am masurat corect(perechile intre ele sau unu din mufa cu unu din intrerupator) nu stiu
                            -

Comment

Becurile plafonierei si portbagajului sunt in paralel, daca plafoniera nu lumineaza nu ai ce masura in portbagaj.

Intrerupatorul nu are treaba cu lampa el doar da semnal catre uch
                              Last edited by t0rquemada; 8 September 2015, 11:23. Reason: Automerged Doublepost
                              Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

-plafoniera functioneaza pe usi si pe intrerupator portbagaj
                                -martorul de usi deschise din bord functioneaza numai pe contact este coret

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google