Probleme De Stabilitate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme De Stabilitate

salutare tuturor.probleme mea e ca masina,o berlina din 2008,parca are directie si pe spate,se plimba pe sosea ca naiba,mai ales de cand e zapada e nenorocire.am fost la mecanic,problema,rotile spate stau foarte stramb.cauciucurile sant foarte uzate pe interior.omul spune ca e o problema frecventa la logan si in general provine de la butuci,la care se stramba axul,dar posibil sa fie si puntea in sine.acuma nu stiu cum sa fac,material vorbind,as iesi mai bine daca as schimba butucii si nu puntea.ma tem insa sa nu-i schimb si sa raman cu problema.a schimbat cineva vreodata acesti butuci,sau ma rog,a remediat cineva problema asta schimband butucii?

Nu vad cum se putea stramba ceva decat daca s-a facut cerculete cu masina si frana de mana trasa,greutate foarte mare pusa pe ea dar nici asa.Nu am mai auzit de problema asta in ceea ce priveste loganul.
    "light up the darkness" Bob Marley

Comment

Eu m-am invartit de foarte multe ori cu ea cu frana de mana si nu a patit nimic pana acum , (inafara de rulmentii are picau imediat ) ) .
      http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

Comment

Du-te la shrot si cauta o punte, ai sanse sa gasesti una buna.
        Varianta ailalta e sa cauti numai butucii.
        Nou n-are rost pt ca e scump.

Comment

Butucul spate ,mai bine spus fuzeta spate nu se stramba,cel mult se pot rupe,deoarece sunt din otel cimentat.Problema pe care o au Loganurile este puntea spate;placa de metal de care se prinde butucul nu este ramforsata si atunci cand suporta unele socuri laterale se stramba.Solutia este inlocuirea puntii, altfel nu vei rezolva problema.

Comment

Originally posted by xplood View Post
            Eu m-am invartit de foarte multe ori cu ea cu frana de mana si nu a patit nimic pana acum , (inafara de rulmentii are picau imediat ) ) .
            Depinde de teren,poate nu a fost asfalt,a prins o groapa,gropi,oricum daca vrei sa o strambi nu este foarte complicat,doar sa nu iti pese de masina.
            "light up the darkness" Bob Marley

Comment

Originally posted by iulius s.p. View Post
              Butucul spate ,mai bine spus fuzeta spate nu se stramba,cel mult se pot rupe,deoarece sunt din otel cimentat.Problema pe care o au Loganurile este puntea spate;placa de metal de care se prinde butucul nu este ramforsata si atunci cand suporta unele socuri laterale se stramba.Solutia este inlocuirea puntii, altfel nu vei rezolva problema.
              Se stramba si butucul, regret ca n-am facut poza sa arat dovada, crede-ma ca se stramba.

Comment

Si eu zic, ca e puntea.

Originally posted by iulius s.p. View Post
                Butucul spate ,mai bine spus fuzeta spate nu se stramba,cel mult se pot rupe,deoarece sunt din otel cimentat
                CEmentare, nu? Este tratamentul termochimic cu carbon aplicat otelurilor....
                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Originally posted by mateic1 View Post
                  salutare tuturor.probleme mea e ca masina,o berlina din 2008,parca are directie si pe spate,se plimba pe sosea ca naiba,mai ales de cand e zapada e nenorocire.am fost la mecanic,problema,rotile spate stau foarte stramb.cauciucurile sant foarte uzate pe interior.omul spune ca e o problema frecventa la logan si in general provine de la butuci,la care se stramba axul,dar posibil sa fie si puntea in sine.acuma nu stiu cum sa fac,material vorbind,as iesi mai bine daca as schimba butucii si nu puntea.ma tem insa sa nu-i schimb si sa raman cu problema.a schimbat cineva vreodata acesti butuci,sau ma rog,a remediat cineva problema asta schimband butucii?
                  ai carat balastru cu ''ligheanu'' ?

Comment

eu car saptamanal cam 400-450 kg in caruta si pina acum nu are nimic stramb , toata greutatea fiind pusa in portbagaj si pe bancheta spate . incep sa cred ca modelele mai noi nu au toate surupurile ca alea din 2004-2005........

Comment

multumesc pentru sfaturi.puntea a fost

Comment

Pai da detalii ce avea de a fost schimbata ?
                        sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Era stramba, se intelege.
                          Originally posted by mateic1 View Post
                          am fost la mecanic,problema,rotile spate stau foarte stramb.cauciucurile sant foarte uzate pe interiori?
                          Probabil colegul stie el in ce conditii a strambat-o, dar nu ni se spun decat repercursiunile.
                          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Clasic...cand e de cerut ajutor. Cand problema se rezolva...de ce sa ajutam la randul nostru postand detaliile care AR AJUTA PE ALTII?
                            De la ce a fost, cum s-a diagnosticat, cum s-a rezolvat...sunt informatii utile pentru alti membri care, poate, nu vor deschide alte si alte posturi pe aceeasi tema.

Comment

pai clar era stramba.cauza nu o cunosc,nu fac nici cerculete nici alte cascadorii.pentru mine s-a terminat de multa vreme capitolul asta.de carat,rar am 3 persoane in spate.nu stiu,am inteles ca intr-adevar puntea de logan e slaba tare.am masurat-o,cotele sant 120 mm intre terminatiile interioare,adica teava propriu zisa si 137 mm intre capetele de sus.unde se prinde butucul.la mine era jos 118 si sus 139 mm.
                              Last edited by mateic1; 7 February 2014, 12:04.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google