eu nu am inteles exact... ai masina de noua? daca da face de noua treaba cu cauciucurile? daca e sh poate a fost implicata in vreun accident... la geometrie poate sa iti spuna daca e stramba sau nu.
Probleme De Stabilitate
Collapse
X
-
Originally posted by mateic1 View Postpuntea de logan e slaba tare.am masurat-o,cotele sant 120 mm intre terminatiile interioare,adica teava propriu zisa si 137 mm intre capetele de sus.unde se prinde butucul.la mine era jos 118 si sus 139 mm.
Loganul are o punte cu epura deformabila in intentia de a realiza o suspensie mai moderna; aparenta de fragilitate e doar o aparentaLast edited by IancuMIC; 7 February 2014, 17:37.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by romeo-alex View Postpoti explica in niste cuvinte mai des folosite in vocabularul altora ?? chiar nu pricep epura deformabila
Deci, dupa parerea mea, e gresita ideea ca Loganul are pe spate punte rigida.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
aceeasi idee o ai si pentru dacia1300?
nu prea sunt de acord cu '' o buna stabilitate a masinii la viraje ''' si ''tine roata pe sosea'''
profilul puntii ,acel ''H'' e prost conceput pe logan e cam orizontal cu planul masinii si tocmai de asta nu sunt de acord cu ce zici mai sus
cauta alte marci de masini care au acelasi sistem H si sa vezi ca e un pic inclinat H -ul
Comment
-
Mi-ai cerut sa-ti explic in "cuvinte mai des folosite", ce inseamna punte cu epura deformabila; tocmai am facut-o si in plus ti-am explicat la ce ajuta acest concept al puntii.
Ca esti sau nu de acord, nu e problema mea. Fiecare poate avea orice parere, iar asta nu e un delict.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment