Probleme De Stabilitate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu nu am inteles exact... ai masina de noua? daca da face de noua treaba cu cauciucurile? daca e sh poate a fost implicata in vreun accident... la geometrie poate sa iti spuna daca e stramba sau nu.

Comment

Carosajul spate dus pe o parte e punte stramba mai mereu.
      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Am patit si eu chestia asta cu puntea,dar dupa un incident...mi-am schimbat puntea si gata problema.(1400 lei a costat distractia).
        Slow & Safe

Comment

Originally posted by mateic1 View Post
          puntea de logan e slaba tare.am masurat-o,cotele sant 120 mm intre terminatiile interioare,adica teava propriu zisa si 137 mm intre capetele de sus.unde se prinde butucul.la mine era jos 118 si sus 139 mm.
          Buna asta. Ai masurat-o cu ...ruleta si ai constatat ca e slaba; de pus in rama.
          Loganul are o punte cu epura deformabila in intentia de a realiza o suspensie mai moderna; aparenta de fragilitate e doar o aparenta
          Last edited by IancuMIC; 7 February 2014, 17:37.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Eu nu m-am lamurit daca masina a suferit un accident care ar fi putut deforma puntea spate.

Varianta cea mai sanatoasa si ieftina este o punte la mana a doua, daca problema se confirma.

Rulmentii in ce stare sunt ?
            sigpic

Comment

Originally posted by IancuMIC View Post
              Loganul are o punte cu epura deformabila .........
              poti explica in niste cuvinte mai des folosite in vocabularul altora ?? chiar nu pricep epura deformabila

Comment

Adica are bara antiruliu integrata, mai pe romaneste asa.
                sigpic

Comment

toate puntile de genul asta au asa ceva

Comment

Originally posted by romeo-alex View Post
                    poti explica in niste cuvinte mai des folosite in vocabularul altora ?? chiar nu pricep epura deformabila
                    Deci, e vorba de o punte in H, cu profil deformabil, imprumutata de la Modus. Acest tip de punte asigura o mai buna stabilitate a masinii la viraje; se deformeaza, la o anumita forta exercitata asupra sa si tine roata pe sosea. E ca si cum ar avea inclusa bara de torsiune.
                    Deci, dupa parerea mea, e gresita ideea ca Loganul are pe spate punte rigida.

Comment

aceeasi idee o ai si pentru dacia1300?
                      nu prea sunt de acord cu '' o buna stabilitate a masinii la viraje ''' si ''tine roata pe sosea'''
                      profilul puntii ,acel ''H'' e prost conceput pe logan e cam orizontal cu planul masinii si tocmai de asta nu sunt de acord cu ce zici mai sus
                      cauta alte marci de masini care au acelasi sistem H si sa vezi ca e un pic inclinat H -ul

Comment

Mi-ai cerut sa-ti explic in "cuvinte mai des folosite", ce inseamna punte cu epura deformabila; tocmai am facut-o si in plus ti-am explicat la ce ajuta acest concept al puntii.
                        Ca esti sau nu de acord, nu e problema mea. Fiecare poate avea orice parere, iar asta nu e un delict.

Comment

Si eu am aceasta problema la un 1,4 din 2005 (cumparat sh). Din spate se observa clar ca rotile sunt de genul / \ . Am gasit o masina donatoare dar este 1,5 dci din 2006. Este diferenta intre cele doua? Sau e ceva de genul plug and play?

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google