Grosime Vopsea, Lac.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Grosime Vopsea, Lac.

Hai sa va explic problema mea. Masina a fost vopsita total in service. Dupa aproximativ o saptamana masina era plina de asa zisa panza de paianjen. Acum dupa 2 luni de zile masina are pe toate elementele zgarieturi mai mici si chiar foarte adanci. Masina nu a fost stearsa dupa spalari (era data cu ceara sau pur si simplu asa reactiona lacul nou dat si apa cadea de pe ea, o lasam sa se usuce). Zapada de pe masina a fost data jos dor ce era gros, restul s-a lasat sa se dezghete.
    Am avut grija de masina ca ochii din cap, nu am parcat langa alte masini, nu in paralel sau spic, nu langa gard.

Am fost azi la service pentru a vorbi cu ei despre masina, la roata din spate stanga vopseaua pe buza pe cateva portiuni de 1cm a disparut si a ruginit tabla. S-au laudat ca foloesc vopsea si lac de calitate si ca perla e din nu stiu ce tara... S-au dat 2 straturi de vopsea si 2 de lac(de lac au spus ca se da dintr-o bucata dus intors deci ar fi 4 straturi de lac in realitate).

Am masurat grosimea materialului pana la tabla si a fost cuprins intre 250 si 500 um.
    Mi-au zis ca imi refac portbagajul si cele 2 pasaje cu probleme.

Acum as vrea sa stiu cum pot face sa arat ca lacul este in strat foarte subtire. Ma intereseaza voarte tare deoarece vreau sa fac plangere la OPC pentru ca asa ceva nu se poate. Si-au batut joc de mine timp de 2 saptamani in care m-au facut sa vin la service de 10 ori sa o vad la fel (neterminata).

Astept orice parere. Multumesc.
    Last edited by o8MeLC; 18 February 2014, 21:45.

Panza de paianjen nu apare din senin. Apare in special datoriata stergerii cu ''carpe'' murdare de particule de nisip sau datorita spalarii incorecte. Mai poate aparea si datorita polisharii cu materiale nepotrivite.
    Poti masura vopseaua cu un aparat special.
    MY CLA

Comment

Masina mea are 1 an de cand e vopsita si arata tipla vopseaua, doar ca e cam coaja de portocala ... la tine nu stiu ce s-a intamplat de s-a zgariat asa rau !
      Last edited by Niki; 19 February 2014, 14:36.
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Coaja de portocala e din cauza presiunii prea mici a pistolului si crapaturi..... Am mai vazut cand a amestecat gresit vopseaua cu diluant necompatibil si s-a crapat apoi toata si se exfolia. Abia ce a fost vopsita.

Comment

Dar spune-ne si noua in ce service ai vopsit? Ca si eu am masina la vopsit acum la cobalcescu.

Comment

nu este service dacia, la meridian sud nu as da la vopsit nici gardul.

Prestige este un aparat pe care l-am si folosit la service acolo doar ca el te atentioneaza daca masina are kit sau nu mai mult. Calculeaza pana la tabla ceea ce e irelevant in cazul de fata. Astept pareri de la vopsitori.( pe gri desi exista panza de paianjen nu se observa decat daca esti foarte atent. Avand o culoare de alb este imposibil sa o vezi cand straluceste metalul din vopsea)

Comment

Intereseaza-te ce materiale au folosit.Eu am unele elemente vopsite pe masina cu DuPont si desi arata traznet, au un luciu f frumos si sticlos, e un lac moale care pur si simplu face microzgarieturi de la praful care aluneca de pe el in timpul mersului.
              Altele le am cu Ixell si nu arata atat de bine, dar se vede la ochiu liber ca nu au microzgarieturi asa multe ca celelelalte.
              Cand am vazut eu masina in decembrie arata destul de rau, prea multe microzgarieturi pentru o vopsea proaspata si nestearsa.Eu tin sa cred ca masina ta a fost polishata necorespunzator de catre cei ce au vopsit-o.
              Last edited by Niki; 19 February 2014, 14:35.
              AG 16 Y M A

Comment

nu a fost polishata masina. Am vazut-o cand a iesit de la vopsitorie si a fost aproape perfecta, fara scursaturi, fara mizerie in lac (sau lac uscat pana sa ajunga pe masina). Totusi astept o parere despre cum sa demonstrez ca nu e sau e stratul in dimensiunea corecta.

Comment

hai ca te ajut eu cu poze, chiar sunt curios de la ce au aparut zgarieturile astea albe si lungi....
                  Attached Files
                  Can't touch this !

Comment

Pai spune numele serviceului ca poate ne ajuti sa-l evitam. Eu am vopsit-o pe a mea la Concept Car Sevice langa autostrada A2 prin vara trecuta.Dupa prima baie facuta dupa zapada am constatat ca la pasajele rotilor spate a fugit vopseaua pe portiuni mici si dese.M-am prezentat la ei si au reparat-o fara sa ma coste ceva in doar o zi.Aici primesti tot timpul masina la schimb.In rest nu are probleme la vopsea.Mai vedem in viitor.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google