Pata Ulei Pe Scut Si In Zona Filtrului Ulei Sau Teava Ac

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pata Ulei Pe Scut Si In Zona Filtrului Ulei Sau Teava Ac

Am si eu o mica roblema....am pete de ulei sau antigel pe scut, in zona filtrului de ulei si pe una din tevile de la aerul conditionat.

Am sters acum 1 luna petele de langa filtru de ulei si teava de ac, acum sunt din nou ude zonele alea.

Nivelul la ulei nu scade, antigelul la fel, nu scade, nivelul ulei la servo frana la fel e ok, ac conditionat merge (baga rece bine).

Ce lichid ar putea fi? ulei? antigel ?
    Cam de unde ar putea veni ?
    Attached Files

Ia pe deget si pune pe limba, daca e amarui e antigel daca nu e ulei cel mai probabil. Filtrul ala nu prea imi inspira incredere. Uleiul pe praf se imprastie imediat dca curg 5 picaturi nu vezi la joja. Daca e pe tevile de la AC unde e si sonda de presiune, trebuie sa inlocuiesti sonda.
    Last edited by Soran; 2 March 2014, 13:56.
    Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
    Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

pare ulei de motor... ori garnitura de la filtru nu face treaba, ori nu a fost strans bine... acolo pare buba.

Comment

Uleiul a fost schimbat acum 1 an, deci a fost strans bine filtrul.
        Poate garnitura sa fie imbatranita.

O sa schimb uleiul zilele astea.Eliminam cauza filtrului.

Imi e sa nu fie de la senzorul de presiune directie.

Comment

Eu am patit sa piarda ulei pe la filtru, strans era dar probabil era contrafacut, daca tot faci revizia pune un filtru bun, sterge bine zona si vezi daca mai apar iar acele pete.

Comment

O problema asemanatoare am avut si eu.A disparut odata cu schimbarea senzorului de pe conducta de servodirectie.Se scurgea ulei prin capul senzorului, si prin protectia cablului ajungea in zona indicata de tine.

Stima!

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google