Butuc Usa Stricat?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Butuc Usa Stricat?

Am si eu urmatoarea problema... Folosim 2 persoane masina, eu am cheia principala cu butoane, iar a 2-a persoana cheia de rezerva. Si de cateva luni nu mai functioneaza butucul din partea stanga, de la usa soferului, eu o mai deschideam daca ma chinuiam un pic, ideea e ca de cateva zile nu mai merge nici butucul dupa partea stanga. Le-am incercat pe ambele si nimic, merge decat la portbagaj.

Am trecut astazi intamplator pe la un magazin de piese auto si am intrebat. Mi-a spus vanzatorul ca probabil s-au dus motorasele, nu m-a lamurit prea bine.... Si din aceasta cauza va intreb, ce ar putea oare sa aiba? Nu am dat niciodata cu vre-un spray pentru mecanisme sau ceva acolo, sa cumpar un spay dinala si sa dau acolo, poate asta e cauza?

La logan butucul actioneaza mecanic broasca prin intermediul unei tije metalice si nu prin motoras.
    Misca ceva cheia in butuc stanga derapta la rotire sau nu?

Comment

De motoras mi-a zis cel de la magazin, poate nu m-a inteles foarte bine. Tocmai am fost sa verific. Bag cheia, parca un pic mai greu, iar cand incerc sa dau in stanga si in dreapta, nu reusesc, dar, nu am fortat tare...

Comment

Am reparat problema. Am pus un pic de ulei pe cheie si a mers din prima. Am facut acest lucru la ambele usi. Merg ambele butuce acum fara nicio problema. A mai ramas ulei pe cheie si cand am bagat cheia in contact parca am simtit diferenta mare, se misca mult mai usor.

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google