Salut, am si eu o problema cu Loganul meu si poate a mai intalnit cineva aceasta problema si ma poate ajuta. Am un Logan dci din 2007 (50kw), varianta de echipare Ambition. In urma cu ceva timp am inceput sa am probleme cu afisarea consumului mediu, si implicit a cantitatii de motorina consumate si a autonomiei. Mai exact are momente cand fie imi afiseaza liniute intermitente la consumul mediu, fie imi afiseaza consum 0.0. Am facut diagnoza la Meridian, doar ca atunci mergea consumul si nu a aparut nicio eroare. Mi-au zis cei de acolo sa ma intorc in mom in care reapare problema pt a putea identifica o cauza. Am incercat in repetate randuri sa fac asta, dar in drum spre service incepea sa mearga consumul si nu avea rost sa dau bani sa mi se spuna ca masina e ok. Mentionez ca am resetat erorile din meniul de diagnoza al CB, dar problema persista. Daca a mai patit cineva acest lucru va rog mult sa ma ajutati deoarece am ajuns la exasperare.
Probleme Computer De Bord 1.5 Dci
Collapse
X
-
Am verificat si curatat atat mufele de la tabloul de bord cat si cele din cutia de sigurante de la motor. Am tras masa suplimentara la tabloul de bord direct de la baterie.. am resetat calculatorul de bord din meniul de diagnoza... Din nefericire niciun rezultat. Acum am in plan sa schimb ceasurile dar vreau sa ma asigur ca ele sunt de vina, sa nu dau banii degeaba...
Comment
-
-
@petre1987 inca nu am rezolvat, te tin la curent
@usr1 am verificat mufa... In plus daca era vreun fir intrerupt nu mergea deloc... La mine ba merge, ba nu merge...
Apropo, are cineva idee cum se schimba sonda de temperatura a lichidului de racire la dci?
Comment
Comment