Inainte sa de arda becul din far , erau momente in care nu mergea si mai dadeam un pumn in far si o lua ... ieri insa nu a mai mers deloc , m-am uitat la bec si era ars . Am cumparat 3 becuri h4 si nu a mers sub nicio forma ... cei de la magazin le-au testat deci problema e de la masina. Ce ar putea avea ?
Nu Merge Becul Far Dreapta
Collapse
X
-
În primul rând verifică dacă ai tensiune pe mufe. Dacă ai pe anumite poziții acei papici sunt oxidați. Dacă nu mergi pas cu pas pe instalație până la farul din stânga. Din câte știu farul dreapta este comandat de farul stânga, deci acolo ar trebui să te oprești cu căutarile și să verifici dacă nu cumva masa este slăbită sau fir semiîntrerupt.
-
Nu mai spuneti astfel de aberatii. In nici un caz farul dreapta nu are nici o legatura cu cel din stanga.
Daca becul e bun, verifica intai cablul de masa (cel negru), mufa sa nu aiba papucii oxidati, apoi sigurantele din tablou - sunt separate pentru faza scurta, lunga, stanga si dreapta - deci 4 sigurante doar pe faza lunga si scurta. Pana si lumina de pozitie are siguranta separata intre stanga si dreapta.
Mai mult, nu ai specificat ce becuri nu merg.
Comment
-
Originally posted by danielliviu View PostNu mai spuneti astfel de aberatii. In nici un caz farul dreapta nu are nici o legatura cu cel din stanga.
Daca becul e bun, verifica intai cablul de masa (cel negru), mufa sa nu aiba papucii oxidati, apoi sigurantele din tablou - sunt separate pentru faza scurta, lunga, stanga si dreapta - deci 4 sigurante doar pe faza lunga si scurta. Pana si lumina de pozitie are siguranta separata intre stanga si dreapta.
Mai mult, nu ai specificat ce becuri nu merg.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
Comment