planetarele sunt cu tripoda.....dar tie care iti face probleme??? dreapta sau stanga? ...masina are sau nu ABS...sunt mai multi factori care ar trebui luati in calcul....planetarele se pot si reconditiona cu garantie 6 luni la bacau....dai un pm dak vrei mai multe detalii.
Probleme planetare
Collapse
X
-
cat costa de reconditionat o planetara ? tine macara 50.000km?
care ati schimbat planetarele ... spuneti-mi si mie ... cum faceau ? ... troncaneau cand intrati mai tare, in viraje?
Comment
-
zgomot planetara
Originally posted by Dany_DNY View Postcat costa de reconditionat o planetara ? tine macara 50.000km?
care ati schimbat planetarele ... spuneti-mi si mie ... cum faceau ? ... troncaneau cand intrati mai tare, in viraje?
Cine poate sa imi dea detalii despre acesta posibilitate de reconditionare, unde se poate face, cam cat ar costa, daca se da o garantie per lucrare, samd....Doamne Ajuta!
Comment
-
nu se merita reconditionarea planetarelor intra pe www.bestautovest.ro/piese-si-accesorii logan si ia una noua
Comment
-
azi experimentez taca - taca si eu pe partea stanga, doar la mers rotund sau decelerari, in accelerare nu se mai aude nimic. probabil planetara.............aveti idee se poate sch numai capul de planetara?
Comment
-
schimba cu planetare diesel euro 3 cica sunt mult mai bune ca cele de benzinar, vinde userul pattrick cu 220 buc( de stanga )
Comment
-
-
poti sa pui si planetara pentru ABS nu are nimik,cele de autospeed scrie pe ambalaj si au o planetara desenata pe el,planetara pentru ABS are o protectie de plastic pe ia,atata,asta e diferenta intre cele 2 tipuri
si au 6 bile in loc de tripoda,ca la cele straine,cauta http://www.price.ro/index.php?action...rom=&price_to=
Comment
-
Si eu am avut aceeasi problema si am cumparat o planetara RICAMBI GENERAL facuta in italia, am dat vreo 3 mil pe ea.. si de aproape un 1 an si ceva merge bine.. sper ca si de acum inainte.
Nu va luati din alea reconditionate .. e loterie curata.Last edited by Bogdan20cj; 8 May 2011, 22:12.
Comment
-
Scuze ca reinnoiesc threadu' dar nu cred ca merita sa fac alt post pt. o intrebare aiurea...
Pana la urma este regula daca bate in viraj la dreapta e defecta planetara <Dreapta> si invers; s au se poate sa bata la viraj dreapta si sa fie defecta planetara <Stanga>???
Am folosit "search" si unii zic ca da altii ca nu... Acum nici nu mai stiu dupa care sa ma iau.Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.
Comment
Comment