Merci de raspuns! Scuze da eu am vazut asa ceva pentru prima data (la o masina noua) si crede-ma am vazut vreo 5-6. Ce-i drept nu LOGAN!
Probleme planetare
Collapse
X
-
Uite cum arata esapamentul dupa 1 an..Obisnuieste.te!
Rugina superficiala..Attached FilesLast edited by 77sky; 29 July 2018, 23:19.Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
Originally posted by cbota View PostMerci de raspuns! Scuze da eu am vazut asa ceva pentru prima data (la o masina noua) si crede-ma am vazut vreo 5-6. Ce-i drept nu LOGAN!Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostSi crezi ca daca e alta marca, or fi...protejate de rugina? E rugina aia superficiala care apare pe toate piesele metalice, nu e profunda si nu afecteaza materialul.
Comment
-
Originally posted by cbota View PostOricum azi trec pe acolo să văd ce spun și revin. La tablă au dat 6 ani de garanție, restul e 3 ani (cu rugină inclusă).Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Da ai avut dreptate DACIA furnizeaza masini noi cu rugina pe componente. In cazul meu axul planetarelor, parobabil la altii si alceva, nu stiu. Ce pot sa spun ca mi-au aratat doua masini care erau noi, venite pentru livrare (erau cu nailonul pe scaune) si am vazut si la ele aceleasi rugina pe axul planetarelor. Oare si in Germania vand tot asa? Ca am auzit ca Dusterul a intrecut la vanzari volkswagenul?!
Ti-am editat un post anterior, urmatoarele care nu respecta regula simpla enuntata, se stergLast edited by 77sky; 30 July 2018, 15:32.
Comment
Comment