Vitezometru Defect

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vitezometru Defect

Veneam aseara de la mare, si in drum spre autostrada, vitezometrul, a luat-o razna, dupa 15 min si-a revenit, dup-aia iar...Si la iesirea de pe autostrada s-a aprins robinetu ala galben in bord...

Atasez un filmulet sa vedeti exact cum face...
    Tin sa precizez, masina a iesit de cam 1 luna din garantie, s-a ars becu de la butonu cu impuls, si acum asta...Deci sunt calculate toate...

Din cate vad si datele din CB se opresc, deci e o problema la UCE injectie sau la tabloul de bord. Trebuie neaparat o diagnosticare in service.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Da, nu mai mergeau nici kilometrajul
      dupa ce am iesit de pe autostrada si mergeam cu 60km/h, si-a revenit, dar tot imi arata serviceul in bord....

Comment

Deci e clar ca e ceva de la sistemul de injectie.

Comment

E ceva pe la tabloul de bord. Nici datele afisate de computerul de bord nu sunt ok. Singura solutie vizita in service cred

Comment

Eu am avut o problema asemanatoare, adica si atunci cand masina statea pe loc pe viteyometru arata 40km/h si nu nici cand opream motorul nu-si revenea. Era de la cutia de viteze.
            sigpic
            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Mai exact de la senzorul de viteza, nu?
              Dar la el nu e asta problema, ca daca era asa, nu avea treaba cu CB.

Comment

Daca uce injectie nu mai primeste date de la senzorul de viteza atunci aprinde martorul OBD si CB nu mai primeste nici el informatii.
                Last edited by vali007; 18 August 2008, 20:28.

Comment

Daca vrei am eu diagnoza si iti pot spune cam ce ar avea dar nu stiu daca o putem si repara.0729886744
                  Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

Daca e de la senzorul de viteza, se repara destul de greu sau trebuie schimbat.

Comment

Am diagnosticat prin tester, era de la senzorul de viteza.
                      ciudat e faptu ca, dupa ce s-a aprins ala galben, dupa 5 min si-a revenit vitezometrul, azi la tester au scos baietii eroarea, si parca nu s-ar fi intamplat nimic...Deee a iesit din garantie, mana francezului...

Comment

Salut. Am si eu o mica problema si daca se poate sa ma ajutati cu un sfat. Cand fac acel test al acelor intre 90-100 acul parca trece printr-o denivelare in rest merge bine dar agata numai intre aceste 2. Ce poate fi ? Daca este de vina motorasul se poate face ? N-am de gand sa schimb bordul nu de alta dar oricum si garantia e pierduta ( beculete prin bord ) si plus de asta nu vreau sa vad nr km = 0. Sa azuzim numai de bine. Multumesc pt orice raspuns dat
                        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Nu e o problema, mai bine nu te apuca sa desfaci motorasul pas cu pas din spatele acelor, e posibil sa nu-l mai faci la loc.

Comment

Multumesc pt raspuns Andrei. Deci sa inteleg ca nu este o problema, defectiune ceva ?

p.s Am uitat sa mentionez ca de fiecare data imi agata intre 90-100 atat la test cat si la drum.
                            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Probabil "defectiunea" inca nu a fost remediata in totalitate . Mai verifica pe acolo daca te pricepi . Sa nu fie vreun scurt sau ceva - dupa cum spunea si Andrei senzorul de viteza nu afecteaza CB si al tau in filmulet arata cam mort
                              1.6 MPi Icy White

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google