Originally posted by unic
ambreiaj
Collapse
X
-
pai in urma uzurii normale sau anormale a discului de ambreiaj,ori un reglaj incorect al cablului de ambreiaj,placa de presiune nu mai poate apasa ferm discul pe volant si astfel discul patineaza intre cele doua piese.
concret cind apesi acceleratia motorul se tureaza dar masina nu pleaca de sub tine,are un demaraj ceva in genul unei masini cu cutie de viteze hidramata,asta la inceput ca dupa ce se uzeaza mai mult discul nu mai pleci de pe loc.
Comment
-
Originally posted by gabrielasa brusc,discul de obicei da semne din timp,patineaza in a 4-a si tot asa in jos inainte sa nu mai plece de pe loc.
ai incercat sa regezi ambreiajul?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Nu imi vine a crede ca ti s-a dus ambreiajul la masina , probabil si tu ai dat in el ca surdu in tobe , oricum abreiajul e Valeo o marca destul de buna , orikum eu iti recomand un ambreiaj sport ,este undeva la 400 ron la racing nick in bucuresti.Mi-am luat BMW X5 si l-am tunarit pana l-am facut ARO !!
Comment
-
ambreiajul e ok..mai merge cateva zeci de mii..n'ai citit...siguranta de la planetara e slabita...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xpambreiajul e ok..mai merge cateva zeci de mii..n'ai citit...siguranta de la planetara e slabita...Mi-am luat BMW X5 si l-am tunarit pana l-am facut ARO !!
Comment
-
eu nu mai aveam nici un sprint la masina...era "off line",am lasat-o acolo,am luat-o a 2a zi tractata da pana au desfacut-o au crezut ca e disculPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Da, sunt destule diferente intre ele.
Comment
-
Salut.
Sunt nou pe forum si nou posesor de logan 1.5 DCI din 03.10.07.
Am 2 intrebari referitor la ambreiaj . Cum se regleaza? Se pierde garantia daca il reglez eu? Tine foarte sus si nu as vrea sa am probleme mai tarziu din cauza asta.
Multumesc!Last edited by maverick1; 7 October 2007, 19:31.
Comment
-
In capota, undeva in stanga bateriei cum te uiti la masina din fata, ai un fel de tija, cu filet de sus pana jos. Pe ea e prinsa o piulita care tine un cablu. Strangi/desfaci piulita pana simti tu ca e bine.
Comment
Comment