Daca schimbi timoneria nu se va diminua tremuratul, ala e specific cutiilor de viteze cu actionare pe tija.
ambreiaj
Collapse
X
-
-
La Iatsa sau la Nalba poti face asta.
Comment
-
Eu la 130.000 km nu l-am schimbat pana acum si merge perfect ! Am fost acum vreo 2 luni cu ea in service sa fac niste retusuri la ea sa o pun pe tester si etc , iar mecanicul mi-a zis ca mi-l strange ca tine cam sus .... in rest nu am avut probleme . intr`adevar pana sa mi-l stranga nu mai lua demaraj , pleca greu si etc. dar acum vad ca merge perfect fara sa fiu nevoit sa il schimb !
Comment
-
@danielliviu: Recomand Iatsa, din cele 3 service-uri mentionate.
Comment
-
Dupa parerea mea, da, sunt mai buni.
Comment
-
Andrei care e pretul doar pentru un cablu de ambreiaj si daca ai cumva si cum se schimba din manualul loganului niste poze ar fi perfect. Ms multturbo makes torque and torque makes fun
LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5
Comment
-
Costa 11 euro si ai atasata schema de demontare/montare.Attached Files
Comment
-
Originally posted by Dodo View PostAm 10000 de km si cred ca ambreiajul a inceput sa prinda cam sus,adica pe la 3/4 din pedala.Sa-l reglez mai jos?Adica sa mai slabesc putin piulitele de prindere?Mai bine sa tina putin mai jos decat foarte sus,nu?
Originally posted by Red_Alin View PostEu revin cu intrebarea.Cat tine un ambreaj la Logan?
Cand trebuie schimbat?2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
Comment
Comment