ambreiaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu stiu sigur dar nu cred ca e mai mult de 1 mil zic si eu acuma depinde ce service gasesti sau ce fel de mecanici gasesti mai bine zis....uni care fac treaba si cu preturi acceptabile sau uni care iar fac treaba si cu preturi marite..
    Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

Cablu ambreiaj 50 ron

Comment

Am si eu o intrebare : ce kit de ambreaj este mai bun decat valeo si de fabrica si de vitan...ca dupa fiecare 15000 km rulmentul de la placa de presiune la relanti incepe sa clantane...calc pedala la ambreaj nu se mai aude... nush ce sa fac....:-( mentionez ca merg foarte tare si cerculate si mai multe....sa nu v-a inchipuiiti ca schimb la 2500-3000 ture si cade ambreaju.
        Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

Ii vine vremea si la ambreiajul meu care are 110.000 km. (masina are mai multi).
          Intrebare: merge ambreiaj de 1.6 pus pe 1.4?
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Incepe si a meu sa se duca. Am gasit unul , zic ei bun, voi ce parere aveti ? http://www.***********.ro/lt/items/v...HS_Racing.html

Merita sa-mi pun asa ceva, tinand cont ca am un stil de condus mai sportiv ?
            I My Honda !

Comment

Cat de mult se uzeaza ambreiajul dupa remapare in cazul unui condus sportiv-moderat?

Comment

alex, este un usre ( al!n ) care a zis ca are ambreiaj de 1.6 pe 1.4.
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Mersi, vazusem mesajul pe forum undeva dar vroiam sa mi se confirme. Cand il voi schimba ii voi intreba si pe mecanici.
                  4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Are cineva poze cu rulmentul de presiune ????
                    In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                    sigpic

Comment

• @alin2009... in functie de cat de mult conduci cu piciorul pe ambreiaj si nu langa... adevarul ca la ce cuplu ai dupa remapare ti-ar trebui unul Super Sport

Comment

• Originally posted by stefi_sezione View Post
                        Incepe si a meu sa se duca. Am gasit unul , zic ei bun, voi ce parere aveti ? http://www.***********.ro/lt/items/v...HS_Racing.html

Merita sa-mi pun asa ceva, tinand cont ca am un stil de condus mai sportiv ?
                        Daca pui chestia aia pe masina ar trebui sa te gandesti si la achizitia unei cutii de viteze. Cu discul ala, fara arcuri, in cel mult 5-10 mii km se vor sparge pinioanele din cutie. Cauta un disc de ambreiaj cu arcuri (arcurile au rolul de a prelua socul de la cuplare).

Comment

• Originally posted by Tudor View Post
                          alex, este un usre ( al!n ) care a zis ca are ambreiaj de 1.6 pe 1.4.
                          si care-i avatajul ?
                          I My Honda !

Comment

• Daca a schimbat cineva ambreiajul ma intereseaza daca asa arata rulmentul de presiune
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• cHIAR NU STIE NIMENI CUM ARATA????
                              sigpic

Comment

• nu e nici unul din pozele tale pt benzina reperul original este 77 00 102 781

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google