ambreiaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• te doare capu fel si fel de pareri uni asa alti zic asa de ati vine sa nu mai pleci cu masina la cervice dacia mie mi a facut proba la ambreiaj asa: tras frana de mana la max bine si dat anapoi si se salta de cur si zice ca i bun nu cu a 4 de pe loc si daca da an nas se opreste la mine ami pare ca si cu a 3 se opreste ca sa nu zic si cu a 2

eu am loganu de aproximativ un an ce as vrea sa aflusi eu e la voi cum mergeti la drum antins si la cat schimbati vitezele eu merg asa :

a 2 schim aproape la 2000 ture an 3

a 4 la 2000 ture an 5

drum antins prin oras cu a 4 la 2000 ture sau putin sub 2000(1500,1700) 55 h ,50 h max cu a 5 peste 70 si tot an sus e bine asa mersul asta so turez an 4 si sa merg cu 2500 ture drum antis mi se pare prea turata sau cu a 3 la 2000 ture
    nu o forjez asa o idee mai mult si masina ca si femeia trebui sa tii de ia nu .
    Last edited by electrica2000; 29 November 2011, 23:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Afara schimba mai sus,2800rpm>.In oras,ca in oras,cat de intins poti sa mergi,in functie de trafic;oricum schimba la peste 2000rpm.Deci recomandari pentru stilul tau;am inteles, treaba cu femeia.
      Scuze pentru off topic.
      Last edited by IancuMIC; 30 November 2011, 00:05.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• sincer mi se pare putin si 2800. cade prea jos turatia

eu schimb pe la 3200 3500

Comment

• in oras idem cu alessandro

Comment

• scade la 1500, la renault simbol nu scade asa daca schimbi la 2000 am mers eu si totusi mi se pare mult sa schimbi la 2800 ,3000,3500 mult ansemnand ca se tureaza rau am mai schimbat la 3000 din 4 -5 la depasiri atat an rest 2000 si 2.5000

asta e dupa cum o simti
            Last edited by electrica2000; 30 November 2011, 21:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ambreiaj

Se pare ca dupa abia 60.000 km rulati a venit momentul schimbarii ambreiajului. Drept urmare as vrea niste sfaturi , cine ce a cumparat si cat a tinut ? Este vorba de un 1.5 dci 65 cp remapat.
              Si inca ceva ambreiajul (ma refer la disc si placa) este la fel la 65cp si 85cp ?

Comment

• Este diferit.La cel de 65 cp ambreiajul are diametrul mai mic.

Comment

• si nu as putea sa folosesc cel de la 85cp , si sa mentin actionarea mecanica? sau difera prinderea placii pe volanta?

Comment

• Si la 130kmh in cazul in care ai mers pe autostrada cum ti se pare? By the way ambreiajul nu se strica daca schimbi in 5000 sau in 2000rpm, mai repede il termina plecarile in forta de la semafor sau tinutul pedalei de ambreiaj apasata pentru perioade lungi.

Comment

• nimeni cu alte pareri si/sau sfaturi??

Comment

• pune ambreiaj tot pt modelul tau. nu fa improvizatii de amorul artei. cam 200mii trebuie sa te tina ... daca si urmatorul la fel te tine soferul are o problema
                        o/____\o
                        (i)
                        .........

Comment

• 200 mii ?) 80% din detinatii de loganuri au schimbat ambreiaju inainte de a ajunge la 100 mii !
                          Last edited by sorcer; 30 December 2011, 20:23.

Comment

• La 60 de mii tu schimbi ambreiaju, nu te supara dar ai mers cu picioru numai pe ambreiaj???un ambreiaj duce cel putin 100 de mii in conditii normale de exploatare.
                            http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• cu siguranta nu , insa nu pot baga mana in foc pt vechiu proprietar , eu am masina de la 48.000.

Comment

• Originally posted by sorcer View Post
                                200 mii ?) 80% din detinatii de loganuri au schimbat ambreiaju inainte de a ajunge la 100 mii !
                                cine te-a mintit ?
                                o/____\o
                                (i)
                                .........

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google