EGR Blocat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• EGR Blocat

Dati-va o parere va rog, ce credeti ?

De asta oare sta aprins martorul bujii ?
    Attached Files
    Keep smiling, live your life...

sal

salut eu am diesel 1.5dci din decembrie 2007, am observat ca trage greu, s a desfacut pana am ajuns la EGR, aveam un mic orificiu in rest numai depuneri, s a curat si parca e alta masina, la mine s a umblat la spire apoi s a aprins martorul la 2300rot/min, am dat inapoi si gata problema, mentionez ca de aproape 7 ani nu am curatat EGRul si nu e bine, pot sa atasez si poze, stima! si bafta

Comment

Originally posted by krissstian View Post
      De asta oare sta aprins martorul bujii ?
      Poate fi unul dintre motive, cel mai bine te va elucida un test de diagnoză.
      Last edited by Ampt; 29 November 2014, 19:12.

Comment

Originally posted by Ampt View Post
        Poate fi unul dintre motive, cel mai bine te va elucida un test de diagnoză.
        La diagnoza apare circuit senzor presiune absoluta întrerupt... Ce e ala ?

Comment

Este vorba de senzorul ce masoara presiunea in galeria de admisie...

Comment

Mulțumesc pentru răspunsuri !

Comment

Va rog sa-mi spuneti ce scule sunt necesare pt a da jos egr-ul? Am in vedere sa il verific si eu si sa fiu pregatit cu cele necesare. Cat dureaza operatiunea? Vreau sa dau jos in clusiv acea conducta in forma de J. Multam.
              Cainele care latra nu musca!

Comment

b

Ca sa demontezi EGR si conducta de admisie,ai nevoie de tubulara de 10,13,crichet mic si prelungitor.Timpul tine de experienta si indeminare...
                Last edited by lenush64; 7 December 2014, 14:16. Reason: c

Comment

Originally posted by lenush64 View Post
                  Ca sa demontezi EGR si conducta de admisie,ai nevoie de tubulara de 10,13,crichet mic si prelungitor.Timpul tine de experienta si indeminare...
                  Merci. Tubularele trebuiesc cu gatul lung? nu trebuie nici o legatura articulata? Cred ca o sa incerc cu bormasina cu acumulator ca am prelungitoare si cheile tubulare aferente.
                  Cainele care latra nu musca!

Comment

eu m-am descurcat cu o inelata si fixa. nu cred ca iti are loc bormasina acolo. si ca timp mi-a luat cam o ora o ora si ceva.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google