If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu vreau sa fiu inteles gresit ;frana de motor se face iarna pe zapada asa stiu eu .TF il cobori intr-o viteza ca nai cum sa il cobori pe liber dar frana de picior tot o folosesti iar aia nu este fr de motor .Si motorul nu se strica ci cutia de viteze .Mergi cu a5 a 3500 de ture ii dai a4a cam cum face masina . Stiti cum e cam cum fugiti dv si va opreste cineva deodata . Si acuma fiecare merge cum vrea cu masina lui
Cum sa faca masina? Face chiar foarte bine... Ajunge pe la ~5000 de rpm (cine stie exact ma poate corecta) si nu e nici o problema cu asta, chiar dimpotriva.
revenind la topic ... Keanu, incearca ce ti-au zis baietii mai sus, virat la viteza mica si acc progresiv, sau mai bine, ridicat pe o rampa si verificat traseu evacuare, scut, plastice etc sa nu fie o problema minora
Tot ce e legat de frana de motor este off-topic si propun mutarea discutiei in threadul corespunzator. @grasuxxl: atat timp cat masina e in viteza si acceleratia e libera = frana de motor (mai ales la vale).
Eu suspectez a fi capatul de bara, mai ales ca spui ca ai luat ceva gropi ''sanatoase''.
La fratello se manifesta asemanator si i-a gasit capatul de bara bulit - cu o pres de 120 kg in dreapta a luat o groapa mare de tot (la 75.000 km i l-a schimbat pe garantie).
salut, ca sa nu deschid un topic nou , am si eu o problema cu planetara din dreapta
sau cel putin eu asa cred
deci cand iau viraje pe stg imi cloncane pe dreapta
masina o am de noua, este un logan ambition 1,6 din 2005 achizitionat in martie 2006
vreau sa intreb daca se gaseste de cumparat doar capul de planetara dr + burduf + vaselina
si nu toata planetara
multumesc anticipat
daca se gasesc doar capul de planetara , sa imi spuneti unde anume
Eu sunt din Bucuresti, am dat astazi cateva tel pe la magazine de piese auto si la dacoserv- dealerul dacia ... dar ei vroiau sa imi vanda toata planetara dreapta completa
nu am nevoie sa merg la mecanic sau la service-uri dacia ptr montaj, masina nu mai este in garantie , iar la mecanica ma pricep si eu
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment