Planetara?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu vreau sa fiu inteles gresit ;frana de motor se face iarna pe zapada asa stiu eu .TF il cobori intr-o viteza ca nai cum sa il cobori pe liber dar frana de picior tot o folosesti iar aia nu este fr de motor .Si motorul nu se strica ci cutia de viteze .Mergi cu a5 a 3500 de ture ii dai a4a cam cum face masina . Stiti cum e cam cum fugiti dv si va opreste cineva deodata . Si acuma fiecare merge cum vrea cu masina lui

Comment

Cum sa faca masina? Face chiar foarte bine... Ajunge pe la ~5000 de rpm (cine stie exact ma poate corecta) si nu e nici o problema cu asta, chiar dimpotriva.

revenind la topic ... Keanu, incearca ce ti-au zis baietii mai sus, virat la viteza mica si acc progresiv, sau mai bine, ridicat pe o rampa si verificat traseu evacuare, scut, plastice etc sa nu fie o problema minora

Comment

Tot ce e legat de frana de motor este off-topic si propun mutarea discutiei in threadul corespunzator. @grasuxxl: atat timp cat masina e in viteza si acceleratia e libera = frana de motor (mai ales la vale).
        GL-22-TOF

Comment

Eu suspectez a fi capatul de bara, mai ales ca spui ca ai luat ceva gropi ''sanatoase''.
          La fratello se manifesta asemanator si i-a gasit capatul de bara bulit - cu o pres de 120 kg in dreapta a luat o groapa mare de tot (la 75.000 km i l-a schimbat pe garantie).

Comment

salut, ca sa nu deschid un topic nou , am si eu o problema cu planetara din dreapta
            sau cel putin eu asa cred
            deci cand iau viraje pe stg imi cloncane pe dreapta
            masina o am de noua, este un logan ambition 1,6 din 2005 achizitionat in martie 2006
            vreau sa intreb daca se gaseste de cumparat doar capul de planetara dr + burduf + vaselina
            si nu toata planetara
            multumesc anticipat
            daca se gasesc doar capul de planetara , sa imi spuneti unde anume
            Eu sunt din Bucuresti, am dat astazi cateva tel pe la magazine de piese auto si la dacoserv- dealerul dacia ... dar ei vroiau sa imi vanda toata planetara dreapta completa

nu am nevoie sa merg la mecanic sau la service-uri dacia ptr montaj, masina nu mai este in garantie , iar la mecanica ma pricep si eu
            ​​​​​​

Comment

nu stie nimeni daca se poate gasi doar capu de panetara separat?
              ​​​​​​

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google