Planetara?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Planetara?

Am o problema.. Imi bate ceva:-?? nu stiu ce in partea dreapta mai ales in curbe si cand ii in frana de motor.. Si la viteze de peste 120 imi vibreaza volanul foarte FOARTE tare.. ? ce poate sa fie?
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Ce se ingramadesc sa iti raspunda.
    Masina o ai de mult?
    Bataia a aparut in urma unei gropi sau altceva?
    sigpic
    !

Comment

Adevarul ii ca am luat ceva gropi sanatoase cu roata din dreapta... :| inevitabile masina o am de 1 an si cateva luni 2 mai exact.
      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
      Enter the Matrix

Comment

Nasoala treaba cu gropile.
        Masina nu e de mult.
        La service ai fost sau ai inspectat-o tu si nu ai vazut nimic?
        S-ar putea sa fie planetara caci pe multi am vazut cu problema asta in special din cauza gropilor luate la viteze mari
        Last edited by vdmihai; 23 August 2008, 23:35.
        sigpic
        !

Comment

Ai vreo janta stramba daia trepideaza volanu mergi si echilibreaza rotile .Ia la maxim de volan dreapta si forteazo putin si vezi cum se comporta . FRANA DE MOTOR teas sfatui sa o folosesti doar in cazuri de urgenta ca e belea

Comment

Ce se mai intampla la folosirea franei de motor? Hai, sa vad o explicatie, dar clara si cu argumente...
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Poate e belea ca nu consuma
              Dar care or fi cazurile de urgenta?
              sigpic
              !

Comment

@KeanuRev: Ai verificat prinderea scutului? Suportii motor in ce stare sunt?

Comment

Frana de motor o folosesti in special iarna pe zapada .Daca o folosesc mereu aia de picior dece a mai puso .daia masina e eckipata cu frana de picior de mana ca sa le fo;osesti
                  Last edited by grasuxxl; 25 August 2008, 11:21.

Comment

Si de ce nu as folosi frana de motor mai exact? Sa omor placutele de frana cat mai repede?
                    Si eu care am coborat pe TF 90% in frana de motor... Cred ca am stricat motorul, nu?
                    GL-22-TOF

Comment

Sa verifici si burdufurile la planetare,ca daca sunt rupte intra praf si curge vasilina,provocind uzura prematura...Iar planetara dreapta se uzeaza mai repede ca stinga...De obicei.

Comment

@grasuxxl: Total gresit! De ce sa folosesti frana de picior cand nu e nevoie de ea si se poate merge in frana de motor. Cand crezi tu ca se simte masina mai bine?

Originally posted by danielliviu View Post
                        Cred ca am stricat motorul, nu?
                        Daaaa, deja e stricat, normal.

Comment

Stiu ca-s off da nu ma pot abtine: grasuxxl ia coboara tu de pe transfagarasan sau alt munte la fel de mare (peste 2000m) numa cu frana "de picior" si poate iti schimbi parerea...
                          p.S.: nu uita ca in frana de motor iti consuma mai putin decat pe liber si in plus e recomandat ca in momentul in care te deplasezi cu masina sa fie cuplata o treapta in cutie decat sa fie pe liber
                          If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Originally posted by grasuxxl View Post
                            Frana de motor o folosesti in special iarna pe zapada .Daca o folosesc mereu aia de picior dece a mai puso .Daia masina e eckipata cu frana de picior de mana ca sa le fo;osesti
                            no comment

Comment

Keanu vad ca toata lumea vorbeste de frane de motor pe aici asa ca i-mi dau si eu cu parerea despre problema ta:
                              Planetara bate si cand accelerezi si cand esti in frana de motor. Bataia de planetara are un zgomot specific "clonc clonc" (ma scuzi de expresie dar alta mai buna nu am gasit). Cel mai bine verifici cu masina virata si cu viteza mica. Invarte-te in cerc in ambele directii si accelerezi progresiv (raza sa fie mica dar volanul sa nu fie la maxim ca gatui servodirectia) Daca-i planetara ar trebui sa se auda pe una din directii mai tare decat de obicei si cu acel clonc clonc de care am spus.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google