Modificare Faruri Logan Ph2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Modificare Faruri Logan Ph2

Salut,
    Detin un logan mcv ph2 din 2009,si doresc sa il inscriu in Uk deoarece in omentul de fata locuiesc aici.Problema este ca trebuie sa schimb farurile pentru condusul pe partea stanga,dar nu gasesc faruri pentru acesta varianta.
    Stiu ca exista un model de Nissan np200 in comercializa in africa de sud,care de fapt este un Logan pick-up.Ideea este ca ma costa undeva la 700 de lire farurile si transportul.
    Intrebarea mea este: farurile cu lupe se pot regla stanga dreapta de asa natura sa fie legale in uk? sau ce alte modificari pot face ca sa fac aceste faruri legale in uk.
    Am vazut ca anumite faruri de logan cu lupe au interiorul fopsit in negru.deci aolo nu mai este vorba de reflexiile oglinzilor,ci de directia luminii pe care o da lupa.Deci credeti ca se poate sa modific directia de asa natura sa bata inspre stanga nu inspre dreapta? multumesc

cea mai simpla solutie este cu lupe la care "clapeta" se intoarce 180 grade ca sa faca "z-ul" pe partea stanga, sau comandate direct la chinezi pentru UK.
    sigpic
    Ambition 1.5 dc

Comment

Nu poti converti cu asa ceva?

Travel Spot - independent advice and motoring services for the UK motorist driving to and from the Continent.

Comment

Nu poti circula cu ea inmatriculata pe romania ?

Comment

cumpara lupe universale, pt condus pe partea stanga (japonia, australia, anglia, etc)
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

[QUOTE=ionutz72;1646552]Nu poti converti cu asa ceva?

http://www.motoring-into-europe.co.u...eurolites.html[/QUOTE

eu trebuie sa o inscriu. iar cei de la autoritatea rutiera de aici nu accepta asa ceva. trebuie schimbate farurile.aceste stikere sunt obligatorii doar pt turistii care circula o perioada limitata.
            Multumesc

Originally posted by pedroo View Post
            Nu poti circula cu ea inmatriculata pe romania ?
            pot sa circul doar 12 luni. dupa care trebuie sa o inscriu aici.

Originally posted by dani030669 View Post
            cea mai simpla solutie este cu lupe la care "clapeta" se intoarce 180 grade ca sa faca "z-ul" pe partea stanga, sau comandate direct la chinezi pentru UK.
            poti sa imi recomanzi un service serios din bucuresti care se ocupa cu asa ceva?
            Last edited by mosuxxx; 27 January 2015, 15:50. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google