Martor ABS Aprins

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dar ABS-il functioneaza acum?
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

functioneaza, am facut un test pe o portiune de drum unde era ceva pietris, am pus frana masina a derapat putin dar abs-ul si-a intrat in rol

Comment

am si eu o prb cu abs la viteza peste 100 km se aprinde si abs si frana de mana.dar numai dupa ce depasesc aceasta viteza

nu mai da "quote" la ultimul post!
        Last edited by Seba; 20 March 2009, 14:57.

Comment

ai toate 4 rotile la fel de mari? nu ai vreuna dezumflata?
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

sa inteleg ca daca nu sunt unflate bine se aprinde abs la viteza mare sincer nu leam mai unflat de mult.o sa ma duc maine la vulcanizare

Comment

Daca se aprinde si martorul probleme la sistemul de franare e o problema mai complicata, nu numai de la ABS. Trebuie o vizita in service sa vezi exact cauza, pe tester.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

e bun ca sta aprins la tine..insa la mine....mergeam cu 120km franat brusc sa evit un drac de vulpe....scartit de roti......nu bec in bord aprins nu nimic....observat chestia asta.....mers pe drum gol si dat blana 100km frana brusca...si uite asa mi s-a dus oleaca din cauciuc....acum 2 zile 60km/h oras......frana brusca se gandise un mosneag sa treaca strada neregulamentar....frana brusca....simt putin abs-ul si apoi iar scart la roti....
                duminica gasita in parcare cu oglinda varza.........
                vazut gaura in caroserie ("asa e toate")
                Cu alte cuvinte mandru de dacia mea )
                Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

rotile scartaie chiar si cand intervine abs-ul, ca doar apuca sa alunece un pic inainte sa le deblocheze...nu inseamna ca nu merge abs-ul
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Si mie mi s-a aprins odata martorul ABS dupa un burnout... Ciudat e ca dupa ce s-a stins, ABS-ul nu mai intra ca inainte, ci mai tarziu, rotile apucand sa se blocheze pentru o perioada scurta de timp, indeajuns cat sa-mi dau seama de "diferenta"...

Comment

Pai normal, ca s-au tocit cauciucurile si rotile nu mai au aderenta asa de mare.

Comment

Ha, varianta asta pica... Crezi ca nu mi-as fi dat seama? Dar e vorba de cateva zile diferenta... Burn-ul a fost facut pe sosea umeda, cauciucurile sunt noi, aveau 12000 km la momentul respectiv...

Comment

e normal ca dupa burnout sa se aprinda martorul, ca doar rotile din fata se invart si cele din spate nu. pt abs, aceasta e o problema, el nestiind ca tu ai sau nu frana de mana trasa. rotile trebuie sa se invarta toate 4 in mod normal, de aia se aprinde martorul de avarie la abs.

Comment

Nu faptul ca s-a aprins martorul m-a mirat, ci faptul ca dupa ce s-a stins, ABS-ul intervenea mai tarziu (la o frana brusca)...
                            Last edited by MyKe; 26 March 2009, 16:06.

Comment

m-as mira, tinand cont ca si la mine s-a aprins nu numai o data martorul respectiv si abs-ul tot asa mergea...daca chiar ai dubii, da-i o diagnoza...

Comment

Poti merge in service sa steraga eroarea si sa vezi ca tot asa se manifesta, nu e o problema de soft, sigur.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google