Dar ABS-il functioneaza acum?
Martor ABS Aprins
Collapse
X
-
Daca se aprinde si martorul probleme la sistemul de franare e o problema mai complicata, nu numai de la ABS. Trebuie o vizita in service sa vezi exact cauza, pe tester.
Comment
-
e bun ca sta aprins la tine..insa la mine....mergeam cu 120km franat brusc sa evit un drac de vulpe....scartit de roti......nu bec in bord aprins nu nimic....observat chestia asta.....mers pe drum gol si dat blana 100km frana brusca...si uite asa mi s-a dus oleaca din cauciuc....acum 2 zile 60km/h oras......frana brusca se gandise un mosneag sa treaca strada neregulamentar....frana brusca....simt putin abs-ul si apoi iar scart la roti....
duminica gasita in parcare cu oglinda varza.........
vazut gaura in caroserie ("asa e toate")
Cu alte cuvinte mandru de dacia mea)
Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
Si mie mi s-a aprins odata martorul ABS dupa un burnout... Ciudat e ca dupa ce s-a stins, ABS-ul nu mai intra ca inainte, ci mai tarziu, rotile apucand sa se blocheze pentru o perioada scurta de timp, indeajuns cat sa-mi dau seama de "diferenta"...
Comment
-
Pai normal, ca s-au tocit cauciucurile si rotile nu mai au aderenta asa de mare.
Comment
-
e normal ca dupa burnout sa se aprinda martorul, ca doar rotile din fata se invart si cele din spate nu. pt abs, aceasta e o problema, el nestiind ca tu ai sau nu frana de mana trasa. rotile trebuie sa se invarta toate 4 in mod normal, de aia se aprinde martorul de avarie la abs.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Poti merge in service sa steraga eroarea si sa vezi ca tot asa se manifesta, nu e o problema de soft, sigur.
Comment
Comment