Scartie Frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scartie Frana

Salut is nou pe forum.. Am 1.5 dci 2006 70.000km si imi scrtie ceva in spate sub masina pe acolo in zona tamburului si cand trag frana de mana si cand apas pedala de frana..Am observat asta la mai multe loganuri. Ce poate fi si cum se poate remedia daca stiti??? Multumesc

Mai schimba si tu sabotii de la tamburii de frana......Mai greseaza parghiile ale pe acolo. La 70.000 macar trebuia sa verifici daca mai ai saboti sau nu pe spate.
    Fuarte Nervos !!!

Comment

Asa face un mic scartz....Nu`i nici o problema . Sa fii atent la toate loganele ca se aude . Eu am mai auzit scartzul asta si la Clio
      sigpic

Comment

Originally posted by armand View Post
        Salut is nou pe forum.. Am 1.5 dci 2006 70.000km si imi scrtie ceva in spate sub masina pe acolo in zona tamburului si cand trag frana de mana si cand apas pedala de frana..Am observat asta la mai multe loganuri. Ce poate fi si cum se poate remedia daca stiti??? Multumesc
        Verifica repartitorul din spate el mai scartaie cand pui frana, bagate sub masina si greseaza l cu ceva, a patit un prieten cu mcv si sa rezolvat a dat cu un spray cu vaselina si nu mai scartaie, eventual pune pe cineva sa franeze si verifica vezi daca este repartitorul....
        Last edited by gorgoo; 30 August 2008, 18:39.

Comment

Orice masina poate sa scartaie.Am condus un seria 5 din 2006 parca era avea 71.000 km si scartaia la fiecare apasare a franei.Se tocesc nu tin la infinit.Mai trebuie schimbate.
          sigpic

Comment

A intrat praf la tamburi. Poti sa ii cureti ca tot revine zgomotul.

Comment

Si la altii a mai fost si din cate am auzit ar fi de la repartitor.Greseaza o tara si se rezolva.
              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Ce echipare are masina? Are ABS? Zgomotul se aude continuu in timpul franarii?
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

E ambition din 2006 are ABS...Se aude doar cand iau picorul de pe pedala de frana sau cand las de frana de mana...OK merci baieti bag acolo cu spary cu vaselina...ca aia de la dacia ziceau ca numa la 90.000 se schimba sabotii de la tambur...
                  Last edited by armand; 31 August 2008, 17:41.

Comment

Atunci da cu niste spray de vaselina sau WD-40, dar nu pe saboti sau pe tamburi, ca altfel nu mai calca corect si nu mai a frana pe spate.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Daca are abs nu e de la repartitor ca nu are mecanic ci electronic.Cred ca e de la saboti.Nu e obligatoriu sa-i schimbe la 90000 daca s-au dus mai repede asta e.
                      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Las-o domle sa scartzaie ))
                        Si la mine scartaie (cum sa fie de de la saboti???) masina pe loc - apas frana, cand o las (cu motorul oprit, ca atunci o aud si sa fie liniste afara) se aude un pic ''scartz'' din spate (am ABS)
                        Al drac sa fiu daca o ung. ))

Comment

Eu n-am inteles unde trebuie unsa? La pedala sau unde?Si eu am problema asta

sigpic

Comment

Iti zic io cum se rezolva ... Dai roata jos ... Si dai discu de frana de pe fata cu vaselina ... Si se rezolva ...nu iti mai scartaie dupaia nici in spate )) glumeam doamne fereste ... (nu de alta dar cineva m-a ascultat si s-a oprit in stalp ... Avea casco)
                            sigpicMy ride

Comment

Si la mine scartaie, dar eu cred ca e doar pedala, ca de acolo se cam aude, cand o apas scartaie un pic si gata, si e adevarat, am auzit si la alte loganuri
                              ---== LoGaN dRiVeR ==---

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google