Scartie Frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pedala scart si la mine ,da ma doare in cot, la Prestige cu pretentii.
    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Cred ca toate scartaie asa!
      Noi sa fim sanatosi!

Comment

Am citit threadul dar tot vreau sa intreb: la mine(20000km) scartaie ceva in spate la tamburul din stanga dar se aude cand iau piciorul de pe frana.In rest, cand franez nu se aude nimic,ma opresc si cand iau piciorul se aude.Daca ma opresc si trag frana de mana nu se mai aude cand iau piciorul de pe pedala absolut nimic.La fel,si cu motorul oprit nu se aude nimic."asa face toate"? (la mine nu e de mult timp chestia asta cred, dar azi am auzit, ca am mers fara muzica, si am auzit cand am ajuns acasa, ca in rest in trafic e destul de slab scartaitu ca sa-l aud)
        Last edited by andrushk_mib; 24 September 2008, 23:48.
        If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Cu niste WD-40 la mecanismele de franare din spa te se rezolva.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

scartaie frana pe spate cand eliberez pedala

Originally posted by andrushk_mib View Post
            ... scartaie ceva in spate la tamburul din stanga dar se aude cand iau piciorul de pe frana. In rest, cand franez nu se aude nimic,ma opresc si cand iau piciorul se aude.Daca ma opresc si trag frana de mana nu se mai aude cand iau piciorul de pe pedala absolut nimic.La fel,si cu motorul oprit nu se aude nimic."asa face toate"? (la mine nu e de mult timp chestia asta cred, dar azi am auzit, ca am mers fara muzica, si am auzit cand am ajuns acasa, ca in rest in trafic e destul de slab scartaitu ca sa-l aud)
            Cautam altceva si am dat peste asta. Subscriu la ceea ce a descris colegul aici. Concret, a rezolvat cineva aceasta problema? Unde si mai ales CE trebuie gresat? Ma cam dispera scartaitul asta. Se aude la roata, nu pe sub masina.
            Acum vreo cateva zile, baietii de la bloc stateau la o bere in parcare. Vin si eu cu masina spalata tipla, muzica la max, parchez regulamentar cu o roata pe bordura opresc motorul si cand iau piciorul de pe frana ... SCARTZ, pe stanga spate. L-au auzit toti ... si-anceput show-ul!
            Ma gandesc ca trebuie demontat tamburul de frana.
            Last edited by gl_mmm; 12 August 2010, 14:56.

Comment

da trebuie sa demontezi tamburul si sa dai cu niste vasilina in locul unde freaca sabotul de taler. Eu am dat cu lichid de frana... m-a tinut vreo 3 luni si a inceput iar, o sa dau cu vasilina acum.

ps. da parca mai e un tread identic cu asta. adica se trateaza aceeasi problema
              Last edited by yrman; 12 August 2010, 16:41. Reason: Automerged Doublepost
              sigpic

Comment

Da cu vaselina se trateaza .
                Se unge locul unde impinge efectiv pistonasele sabotii. Se vede clar locul unde freaca.
                Cei de la Renault in cutia cu sabotii originali de schimb dau si un pliculet cu vaselina pentru treaba asta.

Comment

am avut aceasi problema si anume cand ridicam picioru de pe frana se auzea un scartait la roata din spate stanga.... si asta cand avea masina maxim 10 000 si ceva de km ... la revizia urmatoare le-am spus baietilor ca scartie si au rezolvato ... (cica au curatat tamburii) a trecut ceva timp de atunci si nu mai are probleme(am 46 000 km) ... acum nu stiu daca a mai facut si altceva pe acolo ... oricum am scapat ca era stresanta rau concluzie... curata tamburii cu aer sub presiune si greseaza ce trebuie pe acolo .. sau fugi in service

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google