De câţiva ani, la urcarea în/coborârea din maşină se aude un scârţâit teribil, cam cum fac porţile din casa groazei. Nu cred că asta e din amortizoare ci bănuiesc că sunt ceva bucşi ale punţii spate. Voi ce credeţi ?
Scââârţ, Scâârţ ! La Urcarea în/coborârea Din Maşină
Collapse
X
-
-
Originally posted by ibuzescu View PostDe câţiva ani, la urcarea în/coborârea din maşină se aude un scârţâit teribil, cam cum fac porţile din casa groazei. Nu cred că asta e din amortizoare ci bănuiesc că sunt ceva bucşi ale punţii spate. Voi ce credeţi ?
Comment
-
cred ca "toate face asa"... mie mi se pare ca se aude de undeva de sub masina, de pe la mijlocul ei; nu prea cred sa fie de la saboti...mi-a dat odata, mecanicul, cu spray pe undeva pe sub ea si o perioada nu s-a mai auzit...Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
-
Originally posted by Kojak View Postaia-i altceva..."la rece" in g-ral, asa-i?
inseamna ca si tu te-nvarti in juru' kintalului.Scârţâitul se modifica cand se suie la condus cineva mai uşor sau mai greu. Între timp i-am "corupt" si masina surorii, acum scârţâie şi a ei.
.
Alte scârţâieli posibil sa vina si de la frane, cum s-a mai spus. La mine un alt model de maşină, mai bătrână, cântă câteodată când dau cu spatele încet. Tot de la frâne.Last edited by ionescu liviu; 12 March 2015, 00:09.
Comment
Comment