Scââârţ, Scâârţ ! La Urcarea în/coborârea Din Maşină

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scââârţ, Scâârţ ! La Urcarea în/coborârea Din Maşină

De câţiva ani, la urcarea în/coborârea din maşină se aude un scârţâit teribil, cam cum fac porţile din casa groazei. Nu cred că asta e din amortizoare ci bănuiesc că sunt ceva bucşi ale punţii spate. Voi ce credeţi ?
    sigpic

arcurile, zona de rezemare? cand te dai jos se decomprima.
    nothing toxic...si la mine se mai aude din cand in cand, no stress.

Comment

incearca si cu / fara frana de mana. daca nu se aude cu frana de mana lasata jos e de la saboti.

Comment

sau repartitor?

Comment

E de la saboti cu frana de mana trasa. Eu am scartz scartul din prima zi cand am luat masina. Cu o desprafuire si o ungere a mecanismului ce preseaza sabotii nu se mai aude.

Comment

Originally posted by ibuzescu View Post
            De câţiva ani, la urcarea în/coborârea din maşină se aude un scârţâit teribil, cam cum fac porţile din casa groazei. Nu cred că asta e din amortizoare ci bănuiesc că sunt ceva bucşi ale punţii spate. Voi ce credeţi ?
            Si la mine se aude...pe la arcurile de pe spate sau la aparatorile de la telescoape

Comment

si la mine face la fel , e,,linistita'' cand ploua sau iarna.
              prima data am vrut sa schimb amortizoarele , dar am constatat ca nu e cazul,asa ca m-am obisnuit cu zgomotul cand cobor din masina sau cand parchez pe bordura.

Comment

cred ca "toate face asa"... mie mi se pare ca se aude de undeva de sub masina, de pe la mijlocul ei; nu prea cred sa fie de la saboti...mi-a dat odata, mecanicul, cu spray pe undeva pe sub ea si o perioada nu s-a mai auzit...
                Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

Ia incearca sa te dai jos fara sa tragi frana de mana si vezi daca mai face.
                  Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

La mine cand las frana de mana nepusa, doar in viteza, nu se aude niciun scart. Daca la el se aude, atunci nu e de la saboti.

Comment

eu nu trag frana de mana decat cand parchez in panta/ rampa, deci nu e din cauza ei
                      Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

La mine scârţâie scaunul.
                        http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

aia-i altceva..."la rece" in g-ral, asa-i?
                          inseamna ca si tu te-nvarti in juru' kintalului.
                          Last edited by 77sky; 11 March 2015, 23:12.

Comment

Mda, are toane mașina asta, scârțâie fix când are ea chef așa încât nu am reușit să stabilesc încă dacă scârțâie cu sau fără frâna de mână trasă.
                            sigpic

Comment

Originally posted by Kojak View Post
                              aia-i altceva..."la rece" in g-ral, asa-i?
                              inseamna ca si tu te-nvarti in juru' kintalului.
                              Aproape. Poza de la avatar e de când eram mai tânăr. Scârţâitul se modifica cand se suie la condus cineva mai uşor sau mai greu. Între timp i-am "corupt" si masina surorii, acum scârţâie şi a ei. .

Alte scârţâieli posibil sa vina si de la frane, cum s-a mai spus. La mine un alt model de maşină, mai bătrână, cântă câteodată când dau cu spatele încet. Tot de la frâne.
                              Last edited by ionescu liviu; 12 March 2015, 00:09.
                              http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google