Buna ziua! Sunt posesorul unui logan Laureat din 2013 luna 7 (21.000 km)masina inca in garantie .Saptamana trecuta in timp ce mergeam in regim de oras(provincie) cu aprox. 50 km /ora am auzit un zgomot la motor.Am oprit masina si pentru ca ma aflam langa un service autorizat dacia la mai putin de 1 km am anuntat si m-au tractat acolo.A doua zi ,desfacand motorul sub supravegherea celor de la dacia(prin poze,zic ei),au constatat ca (tot din spusele lor)cureaua de alternator s-a rupt si svilte din ea ( au motivat ca) au intrat sub cea de distributie,mutand-o de la punct.Pagubele au fost 2 pistoane sparte si supape indoite.Ca reparatie au inlocuit doar cele 2 pistoane cu unele noi ,ramanand cele 2 vechi.Tot asa au procedat si cu supapele.Am luat masina desi cunostintele mele mi-au spus ca ei nu ar mai fi acceptat acest motor cu o asa reparatie (ca sunt un om bun)si a doua zi am constatat ca la bracarea rotilor stanga –dreapta se aude un scartaiit mare.Acum au constatat ca si pompa servo directie este defecta.Masina inca se afla in service.Va marturisesc ca nici nu am apucat sa achit toate ratele..Va cer un sfat in ceea ce priveste modul de abordare pe care trebuie sa-l am in rezolvarea acestei situatii.Va multumesc anticipat .
Rog un moderator sa mute aceasta postare ,daca am gresit,unde ii este locul.
Rog un moderator sa mute aceasta postare ,daca am gresit,unde ii este locul.
Comment