Probleme Inchidere - Alarma

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Inchidere - Alarma

Salut baieti , am si eu o problema pe care 2 electricieni nu o pot rezolva .
    Acum un an de zile am pierdut cheia cu butoane si am zis ca nu are rost sa fac alta si am achizitionat si montat o alarma Viper 350HV " Tot ce este mai bun ptr. Golanul meu " .
    Toate bune si frumoase pana cand au inceput problemele , am fost si la un al doilea electrician sa ia alarma la mana sa o demonteze si sa o monteze din nou si a zis ca era montata corect.
    In speta prob este urmatoarea : dupa o anumita perioada de timp alarma nu mai comunica cu inchiderea , ea se armeaza si dezarmeza dar inchiderea stagneza singurul lucru pe care pot sa il fac este sa scot mufa de la calculatorul de confort si sa o bag la loc si merge din nou , comunica alama cu inchiderea timp de vro luna , apoi iar nu mai comunica .
    Acum vad ca face o data pe saptamana... este destul de fustrant , tinand cont de pozitia calculatorului.
    P.S. precizez ca cei 2 electricieni sunt de parere ca daca schimb alarma la fel imi va face .

Ati intalnit asa ceva ? ma puteti ajuta cu schema calculatorului de confort ( am un prieten inginer si se pricepe daca are scheme )

Ce e ăla calculatorului de confort?
    Sigur e montată incorect, trebuie verificat.

montat nu înseamnă numai legături electrice ci și amplasare, setări etc.
    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Originally posted by t0rquemada View Post
      Ce e ăla calculatorului de confort?
      Sigur e montată incorect, trebuie verificat.

montat nu înseamnă numai legături electrice ci și amplasare, setări etc.
      Calculatorul de confort cel care controleaza geamurile alarma etc. se gaseste pe toate masinile moderne . La primul electrician care am fost era modest , iar la al doilea a montat DOAR alarme viper la bucuresti si a facut cursuri de specializare la viper... .
      La alarmele viper setarile se fac din telecomanda si butonul de valet , alte setari se fac cu diagnoza lor care banuiesc ca este foarte scump sa ma duc in service la ei.
      Daca era montat incorect nu mergea de la inceput , sau facea probleme mai repede.....

Comment

1. Logan dispune de UCH, nu de calculator comfort, în plus UCH-ul nu are treabă cu geamurile!
        2. Putea să facă cursuri și la NASA, dacă a pus unitatea centrală viper peste/lângă UCH e clar.
        3. Seîtările la viper nu se fac exclusiv via bitwriter(v1.4 pentru alarma ta) decât dacă se dorește acest lucru.
        4. O verificare a UCH-ului via ddt sau CLiP s-a făcut? (dacă tot susținem că alarma e montată corect dpdv electric)
        Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

1. Logan dispune de UCH, nu de calculator comfort, în plus UCH-ul nu are treabă cu geamurile!
          2. Putea să facă cursuri și la NASA, dacă a pus unitatea centrală viper peste/lângă UCH e clar.
          3. Seîtările la viper nu se fac exclusiv via bitwriter(v1.4 pentru alarma ta) decât dacă se dorește acest lucru.
          4. O verificare a UCH-ului via ddt sau CLiP s-a făcut? (dacă tot susținem că alarma e montată corect dpdv electric)
          Da , ai dreptate nu stiam ca nu are calculator de confort acest UCH se verifica cum ? prin dignoza OBD ? Tnk

Comment

dar nu are garantie alarma? du-te la ei si vezi ce zic, nu te chinui sa o faci tu, ca degeaba te chinui,
            laureate 1.5l, albastru marin

Comment

incos2004

Da, prin diagnoza cu ddt sau CLiP
              Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Alarma aia am si eu de ani buni fara probleme. Alarma e legata la butonul de inchidere centralizata , ala din bord? Ala merge cand alarma nu descuie usile?
                Diagnoza clip e ok sa o faci cand NU merge alarma cum trebuie.
                Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

As suspecta o problema in alarma. Ce mufa din UCH scoti ca sa "resetezi" alarma? Cea mica sau cea mare?
                  GL-22-TOF

Comment

Ai avut cheie cu butoane. Când închizi din ea UCH-ul ignoră butonul de pe bord(cel puțin pe echipare prestije). Cum UCH-ul nu a învățat că nu mai are cheie cu butoane, e posibil, ca din când în când, să ignore butonul din bord, pe care alarma "dă" comandă.

Comment

Originally posted by einstein1984 View Post
                      Alarma aia am si eu de ani buni fara probleme. Alarma e legata la butonul de inchidere centralizata , ala din bord? Ala merge cand alarma nu descuie usile?
                      Diagnoza clip e ok sa o faci cand NU merge alarma cum trebuie.
                      Salut , da este legata alarma la buton , altfel nu mergea ... , cand nu mai comunica una cu alata merge inchiderea doar daca are contactul pus .

Originally posted by danielliviu View Post
                      As suspecta o problema in alarma. Ce mufa din UCH scoti ca sa "resetezi" alarma? Cea mica sau cea mare?
                      Mufa cea mare cred ... nu prea vad simt la mana dar sigur este cea mare

Ai avut cheie cu butoane. Când închizi din ea UCH-ul ignoră butonul de pe bord(cel puțin pe echipare prestije). Cum UCH-ul nu a învățat că nu mai are cheie cu butoane, e posibil, ca din când în când, să ignore butonul din bord, pe care alarma "dă" comandă.
                      Si asta prin diagnoza banuiesc ca o pot rezolva ... ??
                      Last edited by incos2004; 25 March 2015, 10:13. Reason: Automerged Doublepost

Comment

asa si i-ti este greu sa te uiti la mufa daca este alba sau neagra ?
                        cum adica merge cu contactul pus?
                        se stie ca trebuie sa mearga fara APC ca nu ne jucam la usi cand merge masina (asta-i buna)
                        pai daca misti de ea si merge nu este sigur ca este contact imperfect ?
                        ce electricieni sunt astia care nu stiu sa identifice 4 fire ?
                        si termina cu alarme pe logan si pune o cheie cu RF ca este prea ieftina sa-ti bati capul cu prostii... si apeleaza un baiat care stie cu ce se mananca ddt-ul sa verifice adaptarile daca sunt OK.
                        spor si bafta
                        Last edited by kti; 26 March 2015, 12:14.

,,DE_TOATE,,

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google