Imi Scapa Un Injector BENZINAR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imi Scapa Un Injector BENZINAR

Am un logan 1.6 mpi benzina si am observat zilele acestea ca imi scapa un injector (1) exact la intrarea din rampa. Stiti ce ar trebui inlocuit pe acolo? E doar o garnitura?

Vedeti poza.
    Attached Files

ar trebui sa fie un oring...
    M-am gandit sa fac un topic despre cum am curatat eu injectoare la motorul de 1,4 mpi. Curatarea nu dureaza mai mult de 2 ore si are rezult...

uita-te aici poate iti faci o idee

Comment

Unde se gasesc oring de vanzare?

Comment

la magazine de piese auto? la baietii de pe la bursa care vand piese auto? pe net?

Comment

Nu e asa de simplu cum pare...vezi ca acele garnituri sunt de culori diferite...maro, negru, albastru....fiecare culoare are o dimensiune diferita +/-. Inca nu am desfacut rampa sa vad exact ce culoare au garniturile.

Comment

Ba e simplu, ai doua garnituri O-ring, una maro, alta albastra.
            Attached Files

Comment

Mie imi trebuie garnitura din varf adica acea albastra. Daca are cineva rog pm.

Comment

Am cumparat de cielo cica sunt bune si astea.

Comment

Din nefericire nu-s bune de cielo ca am constatat ca tot se umezeste usor injectorul.

Comment

Ia-le pe ambele se inlocuiesc la fiecare demontare de injector. Are la reprezentanta.
                    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Cred ca le las eu asa ca la reprezentanta cer aproape 100 ron pe 3 oringuri.

Comment

În afara reprezentanţelor mai există şi alte locuri de unde pot fi achiziţionate.

Comment

Cred ca au dar iti dai seama ca au preturi nesimtit de mari. Pina la urma am gasit de unde sa fac rost de o'ring-uri. Sunt pe ebay kituri de reparatie universale pentru injectoarele bosch cum are loganul:

Bosch EV14 0280158--- fuel injector seals O ring kit 4 cylinder

Kitul asta contine 8 o'ringuri 4 de sus si 4 de jos. Costa undeva la 100 ron. Cu siguranta la un service de pe la noi pentru asa ceva ar cere 500 ron.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google