If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sabotii...?! De regula la ora 9AM,lumea e odihnita...
uite de ce te injura cate unii si te trimit la cratita, pentru ca afirmi treburi d-astea penibile
colegul s-a referit la tamburi, dar daca tu n-ai prins ideea se pare ca tu nu esti prea odihnita
@lenush64, eu cred ca s-a inteles esenta postului meu, in ciuda exprimarii (din nou ) 'defectuoase".
Macar eu am incercat sa-mi spun punctul de vedere cu privire la problema colegului si poate sa-i fiu, acolo, in mica masura de ajutor...sau nu.
Dar tu? In afara de intepaturi si de arogante eftine, nu prea impresionezi cu nimic, desi am vazut ca ai potential , da' e mai mijto sa te dai grande, este?
Nu uita, colega, ca nu esti pe tarlaua dacia reno servis, esti pe un forum auto, unde mai dam si kixuri, inclusiv in exprimare.
In rest, poti incerca sa fi mai prietenoasa in remarci...daca nu, ramane cu a zis sam mai sus.
Am facut acea remarca (la necesitatea de a schimba ambii tamburi, de saboti nu discutam acum...), pentru ca am impresia unui rulaj mic.
Si...sa schimbi, la cca 40-50 kkm ambii...cred ca este putin exagerat.
As merge in 2 trepte: schimbat piesa pe partea cu pricina, test de franare si apoi decid daca e chiar nevoie si de al doilea, nou.
Asadar, SandeLLL, cati km a consumat masina?
Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
ideea este ca nu vei mai avea aceeasi eficienta la franare
materialele de frictiune reactioneaza diferit si-atunci cu producator de tamburi diferit risti ca sa ai un dezechilibru permanet la franare desi sunt pasuiti, intotdeauna o roata franeaza mai bine ca cealalta
pasuirea la tamburi dureaza mai mult ca la discuri
Masina are acum 34500km deci ar fi cam devreme de schimbat tamburi si saboti... oricum cand va fi nevoie amandoi se vor schimba. PS Informatiile de la voi au fost de folos discutiile in contradictoriu mai putin.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment