Buna ziua. Am un logan din 2013, 1,5 pe motorina. La apropiere de 120 km/h incepe sa tremure un pic ca si cum ar fi subturat. Este ca un prag. Dupa ce trece de 120 nu are nimic. Nici pana aproape de 120 nu are nimic. Cei de la service mi-au spus ca ar fi la toate masinile din serie. masina este luata in octombrie. Mai are cineva o problema asemanatoare sau sunt unicul? multumesc
Trepidatii La 120 Km/h
Collapse
X
-
-
Pur si simplu incepe sa dîrdîe. As zice ca parca as merge cu o treapta mai mare decat viteza cu care circul. Se mai intampla la plecari, cand schimbi repede treapta si masina nu reuseste sa prinda viteza necesara.
Rotile sunt echilibrate si din cate am inteles problema este la 90 km cu rotile neechilibrate.
Comment
-
Ceea ce resimti tu, are legatura cu o anume turatie a motorului. Deci, cade varianta legata de echilibrarea rotilor; e vorba mai degraba de un punct critic (ca la orice organ aflat in miscare de rotatie), al motorului.Last edited by IancuMIC; 19 May 2015, 22:25.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
dupa cum zicea si iancu, are legatura cu turatia motorului si cel mai probabil iti rezoneaza esapamentul.
nu stiu la diesel, dar benzinarele aveau atasat de esapament dupa catalizator un "batator acustic" al carei rol era sa atenueze aceste vibratii, si nu toate benzinarele o aveau montata.Last edited by kkhheelloo; 19 May 2015, 15:19.
Comment
Comment