Smucitura La Plecarea De Pe Loc-Logan 1.6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Smucitura La Plecarea De Pe Loc-Logan 1.6

La plecarea de pe loc cu treapta intai, in portiunea finala de eliberare a ambreiajului, apare o smucitura destul de serioasa(zici ca da sa se opreasca motorul ptr o fractiune de secunda, iar schimbatorul vibreaza urat, aproape ca vrea sa sara din viteza).
    Asta este singura manifestare, apoi totul merge ca uns(la schimbari de alte viteze).
    Mentionez ca daca plec de pe loc foarte usor, fara acceleratie si eliberez ambreiajul foarte lent, problema dispare aproape total. Cu cat mai multa acceleratie ii dau, cu atat smuceste mai tare.
    Ce sa fie? Ambreiajul?

Pentru inceput,verifica starea bieletei antibalans a motorului,posibil sa ai probleme aici...

Comment

da, este problema cu ambreiajul

Comment

Originally posted by anto84 View Post
        iar schimbatorul vibreaza urat, aproape ca vrea sa sara din viteza).
        Sincer,eu nu vad cum vibreaza schimbatorul,cind se defecteaza ambreiajul...,dar e posibil sa mai am de invatat!

Comment

O alta chestie ar fi ca ambreiajul acesta poe care-l am din fabricatie a cuplat intotdeauna foarte sus,ceea ce este incomod.
          Se poate regla(asta sau daca pun unul nou) sa tina mai jos?

Comment

Problema este discul de ambreiaj sau volanta...din ce ai descris tu.
            Discul s-a glazurat/cristalizat sau volanta are valuri.
            Teoretic este discul de vina si daca mergi mult asa, va afecta in timp si volanta.

Comment

Este placa de presiune, am patit si eu la fel, nici nu intra in orice treapta de viteza etc.

Comment

Dupa un drum mai lung in afara orasului, problema a disparut. Nu mai face nicio smucitura, pleaca perfect de pe loc. Care-ar fi motivul?

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google