Problema Far Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Far Logan

Am o problema cu farul stang de la masina. Mi se misca pe interior cu tot cu becul care este prins de acesta. Mai jos aveti un video:
    Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Ce pot face ca sa repar aceasta problema? Se poate fixa cumva? a iesit dintr o clema sau trebuie schimbat farul cu totul?

E sarita oglinda din surubul din care se regleaza farul sus-jos (acela cu cap pentru imbus din plastic alb)

Tine oglinda in jos cu mana si infileteaza surubul de reglaj cu un imbus pana prinde din nou in filetul oglinzii
    Logan GPL 1.4

Comment

am si eu o problema cu farul, face condens pe interior, in orice zi si pe canicula. farul nu este original, a fost inlocuit la service cu o chinezarie in urma unui accident. e vreo solutie in afara de schimbat farul?

Comment

sa il dai cu silicon de jur imprejur unde se imbina sticla cu corpul.

Comment

bricolaj, interesant, multumesc, o sa studiez problema

Comment

Aprinde becurile si se usuca in 2 minute.
            Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

e vorba doar de 1 far, eu de obicei umblu cu becurile aprinse mereu. un far, ala schimbat cu ocazia accidentului face condens pe interior, chiar si cu becul aprins non stop tot nu scap de condens, asa ceva n-am vazut.

Comment

Nu e bun, trebuia sa aiba si el niste aerisiri and shit.
                Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google