Infranare Roata Dupa Demontare Etrieri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Infranare Roata Dupa Demontare Etrieri

Am dezasamblat etrierii fata pentru vopsire.Deocamdata l-am facut pe cel din stanga , l-am montat, facut aerisirea si am facut proba. Roata merge infranata si cand invarti cu mana se opreste imediat. Nu stiu daca cumva am facut o prostie pt ca pentru impingerea pistonului am folosit o menghina si aceasta apasa numai pe 30-40% din suprafata lui si mi-e sa nu il fi deformat un pic.Totusi l-am bagat incet , e din fier nu l-am fortat. Sau o si intrat mizerie in interiorul pistonului intre pereti ca am si curatat tot ansamblul? Sau o fi de la garnitura? Totusi verificasem si o asezasem bine. Ce ziceti?
    PS: Vopsea sa o infraneze nu e pt ca am mers cu ea vreo 2 km si la fel e.
    Last edited by Raoulemilian; 25 August 2015, 13:02.

Poate ai pus ambele placute pe aceiasi parte a discului sau ai dat vopsea pe glisiere.
    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Placutele sunt puse pe de o parte si de alta a discului nu pe aceeasi parte. Glisiere inteleg suruburile cu gaura in interior in care se fixeaza etrierii, am bagat vaselina in gauri am bagat glisierii si am fixat burdufele mici.. eu am vopsit decat etrierul portetrierul si o parte din discul de frana. Crezi ca am bagat prea multa vaselina si de aia? Nu le-am umplut dar am bagat ceva acolo...
      Last edited by Raoulemilian; 25 August 2015, 14:08.

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google