Salut o mare problema am si eu daca ma puteti ajuta va rog. Cind trec peste o denivelare cit de mica masina parca fuge intr-o parte de spate. La service au verificat-o si au spus ca totul e bine dar........ Masinile de la serviciu nu fac asa (oricum sunt noi) i-am schimbat cauciucuri unghi de fuga echilibrat jenti va rog mult ajutati-ma
Stabilitate
Collapse
X
-
-
Da este pneurile sunt montate la o vulcanizare buna
Imi este frica sa nu aiba un defect ceva mai ales ca merg si cu copilul in masina mai mereu. La service mi-au spus ca nu are nimic uzat sau altcevaLast edited by valeriuciprian; 12 September 2008, 22:49.
Comment
-
da am mers si merg zilnic cu 2 dar nici una nu face asaLast edited by valeriuciprian; 12 September 2008, 22:51.
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostCei de la service au facut testul de drum?
oricum am sa merg iarasi
nu mai raspounde cu "quote" la ultimul post, se subantelege ca la el raspunzi. si nu mai posta consecutiv.Last edited by Seba; 13 September 2008, 01:44.
Comment
-
Schimba service-ul si spune-le sa verifice amanuntit puntea spate, sigur e o problema.
Comment
-
Incearca sa incarci spatele cu 80-100 kg vezi cum ti se pare eu zic ca se shimba problema
Cand e goala e prea usoara pe spate, am aceeasi problema, in viraje abordate cu viteza spatele tinde sa fuga in exterior, nu mai spun ca la 25 de km era sa ma rastorn cu ea pe autostrada, e drept atunci ceva acvaplanare si viteza peste limita normala, amortizoarele nu lucreaza cand spatele e usor , masina e prea saltata de arcuri, de aici provine problema.
Comment
Comment