Salut. Am un Logan Kissfm 1.5 DCi / 70 CP cu care am facut vreo 750 km pana acum. Am descoperit la el, in mers, un fel de ciricait, numai la accelerare. Nu se aude permanent, ci numai in faza initiala a accelerarii (in oricare din trepte). Este o problema tehnica sau ma ingrijorez degeaba?
Zgomot La Accelerare 1.5 Dci/70 Cp
Collapse
X
-
Cam asa se aude si la mine. Mai exact se aude la 1500 rpm. Se aude un zgomot la motor. In orice treapta de viteza chiar si turat in gol. Deci se aude zgomotul motorului si se mai aude un zgomot. Nu pot sa va spun exact cum se aude dar se aude la motor. Eu si VALIX asteptam parerile voastre. Eu oricum am sa ma duc la service saptamana viitoare. Dar pana atunci sa imi spuneti daca avem probleme grave sau mai putem merge cu ea.sigpic
-
Din ce citesc, sunt sigur ca nici unul din voi nu a mai avut diesel pana acum si nici nu stie cu ce se "mananca". Sorry daca gresesc.
ala fratilor e zgomot de motor subturat (daca am inteles eu bine cand ai spus "ciricait"), e un zgomot normal la diesel, s-a mai discutat asta, etc.
sunt curios cum poate fi de la injectoare, ce fel de zgomot pot face injectoarele...
dar ideea este ca motorina tre sa fie de calitate, pt ca motoarele astea dci de la renault sunt cam pretentioase...1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Poate sa intre si evacuarea in rezonanta asa facea si la mine si am gasit pe dedesupt la scutul termic intre masina si toba desfacute holsuruburile de plastic. Eu am 16 v dar am inteles ca la 16 v e luata antifonarea de la dci si restul .Daca gresesc sa ma corecteze cunoscatorii.Scuze anticipat.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
La MPI e clar ca intra ceva in rezonanta, iar la dCi poate fi de la subturare sau de la rampa de injectie.
Comment
Comment