Urme De Vaselina Planetara Dreapta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Urme De Vaselina Planetara Dreapta

salut colegi astazi fiind masina parcata pe marginiile unui sant am decis sa ma bag putin sub masina sa vad daca este cv in neregula.Toate si frumoase pana cand vad urme de vaselina la planetara din dreapta mai precis burduful de langa cutia de viteze era umed.Se intampla cv daca merg cu ea asa mentionez ca nu bate nu troscaie nu se aude nimic.La ce costuri ar trebui sa ma astept daca remediez problema.
    Uitati am facut si niste poze cu telefonul sa intelegeti mai bine

si inca una mai buna

Last edited by ionutionut02; 9 November 2015, 14:24.

Ce motorizare este ?
    sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

masina este Logan 1.6 8v benzina

Comment

Te-am intrebat pentru ca un lucru similar am patit si eu mai exact aveam planetara uda incepand de pe la burduf pana spre jumatatea planetarei , ulterior descoperind ca-mi curgea ulei de la garnitura de capac culbutori.(la tine nu este problema de garnitura capac fiind motorul diferit)

Incerca in prima faza sa stergi locul foarte bine si sa vezi daca reusesti sa depistezi de unde vine problema , daca e burduful de planetara , in primul rand dai jos uleiul din cutie dupa planetara si schimbat burduful.Cost la un service cred ca ar fi de minim un 150 lei.

Vezi sa nu fie antigel sa se prelinga din alta parte.
        Last edited by prometheus; 9 November 2015, 14:49.
        sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

nu este antigel este vaselina am verificat acum mai atent

Comment

Din cate stiu eu, la planetara dreapta nu e necesar sa dai jos uleiul din cutie. Doar la stanga. Poate difera de 1,4, desi nu cred. Daca e spart burduful este problema, daca nu e spart nu e nicio problema. In poze pare ulei sau antigel si nu vaselina. Scurgerea pare ca vine de undeva de sus si nu din burduf.

Comment

M-am uitat mai atent si la burduf dupa cele spuse de voi nu am vazut sa fie fisurat pe undeva burduful , am observat ca este vaselina mai mult exact unde este strans burduful cu colierul acela de plastic
              O sa incerc sa ii pun alt colier de strangere sa vedem daca mai are piedreri

Comment

Poate ca au pus vaselina mai multa si a dat pe afara. Daca nu pica din alta parte incearca intai sa-l mai strangi pe cel existent.

Comment

Asta am sa fac încerc sa i-l mai strâng dar încă cv am încercat sa mișc cu mâna Burduful si se mișca relativ ușor stânga,dreapta este normal o așa mișcare sau tre sa stea tapan pe planetara

Comment

Trebuie sa stea fix.

Comment

acolo e pus un soricel(colier plastic)... nu colierul metalic original, de asta nu strange. s-a umblat pe acolo si nu s-a folosit ce trebuie. daca burduful nu e spart iei un colier metalic si niste vaselina ca sa mai completezi ce s-a pierdut eventual si o repari singur.

Comment

Asta inseamna burduf spart la planetara sa iasa vaselina.

Greselile sunt generate de Tapatalk

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google